10 lectii de germana gratuite. invata germana rapid

Ce trebuie să faci pentru a învăța limba germană gratuit? Un prim pas ar fi să accesezi cele 10 lecții de germana gratuite, pentru începători?

Ce ai de făcut?

E simplu, înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a primi PDF-ul care conține cele 10 lecții gratuite de germană dedicate începătorilor.

Cum să te folosești la maxim de cele 10 lecții de germană?

  1. Cel mai important este să nu renunți când e greu sau nu înțelegi.
  2. Următorul cel mai important lucru este să îți stabilești în calendar ziua și ora în care vei studia lecțiile, de preferat să fie ceva regulat. De exemplu, în fiecare marți de la ora 7, atâtea săptămâni câte ai nevoie până termini documentul.
  3. Dacă termini de parcurs cele 10 lecții de germană, ești din Cluj și crezi că putem să te ajutăm mai mult de atât, înscrie-te la un curs de limba germană în Cluj și învață germană alături de noi, Centrul Gutenberg.

Ce credem că poate să te ajute este o listă cu canale de Youtube care te ajută să înveși limba germană gratuit.

Ce conțin cele 10 lecții de germană gratuite pentru începători?

Noi, la Centrul Gutenberg ne considerăm ghizi în calătoria fiecăruia în ”Germanlandia”, adică în învățarea limbii germane. Am luat această metaforă și am conturat lecțiile în funcție de ea. Fiecare lecție are sub 2 pagini, ca să poți să le parcurgi rapid. Undeva între 5 și 10 minute / lecție. De preferat ar fi să îți faci notițe cu cele învățate, ajută la consolidarea informațiilor.

Lecția de germană 1. “Vorstellung” – Prezentare

Această lecție conține: Vocabular pentru prezentare, o introducere despre pronume, verbe, substantive și numerale in limba germană.

 

Lecția de germană 2. “Der Flugzeug ist gelandet. Was mache ich jetzt?” – Avionul a aterizat, ce fac acum?

Această lecție conține: Direcții, indicații, mijloace de transport și câteva expresii folositoare de care ai putea să dai în aeroport

 

Lecția de germană 3. ”Checkin beim Hotel” – Personajul nostru principal ajunge la hotel și dorește să se cazeze.

Această lecție conține: Vocabularul necesar pentru o discuție cu personalul unui hotel și pronumele personal în limba germană

 

Lecția de germană 4. ”Hunger ist der beste Koch” – Foamea e cel mai bun bucătar. Personajul nostru principal, merge să mănânce.

Această lecție este mai scurtă și conține doar vocabularul specific legat de luarea mesei.

 

Lecția de germană 5. ”Eine Reise mit den Zug” – O călătorie cu trenul

Această lecție conține: Un dialog despre cum să îți cumperi bilete de tren li vocabularul aferent.

 

Lecția de germană 6. ”Alex trifft seine deutsche Familie ” – Alex își întâlnește familia din germania.

Această lecție conține: Discuții și vocabular despre familie și luarea mesei în familie, dar și 4 observații despre gramatică. ”Das Perfekt” – trecutul compus, ”haben” și ”sein” și verbul ”schmecken”.

 

Lecția de germană 7. ”Tiere und Pflanzen” – Explorarea fermei și grădinii familie din germania

Această lecție conține: Vocabularul specific animalelor și plantelor în limba germană și conjugarea verbelor ”haben” și ”sein”.

 

Lecția de germană 8. ”Vorstellung der Familie und Freunde” – Explorarea fermei și grădinii familie din germania

Această lecție conține: Un dialog în familie legat de meserii, vocabularul aferent și informații generale legate de meserii, atât la masculin cât și la feminin.

 

Lecția de germană 9. ”In der Stadt” – Alex merge la München

Această lecție conține: Vocabularul specific mersului în oraș și conjugarea verbelor modale, dar și imperativul.

 

Lecția de germană 10. ”Einkaufen” – Personajul nostru principal, se întoarce în țară și trimite o scrisoare familiei lui din Germania

Această lecție conține: Vocabularul specific scrierii unei scrisori, dar și conținutul despre cumpărăturile pe care le-a făcut și câteva informații despre prenumele posesiv și verbul modal ”sollen”.

 

10 lectii de germana gratuite. invata germana rapid

Ce îți rămâne de făcut este să te înscrii în formularul de mai jos și vei primi un E-Mail cu PDF-ul care conține toate aceste lecții. Dacă îți vor plăcea cele 10 lecții de germană gratuite pentru începători, te rugăm să dai acest link mai departe ca și alți prieteni care vor să se apuce de germană să primească acest ajutor. Poate poți să ajuți recomandând cuiva un Curs de limba germană în Cluj.

Înscrie-te la newsletterul InvataGermana.ro și primești cele 10 lecții de germană gratuite pentru începători

* obligatoriu

Vă rugăm să fiți de acord să vă trimitem Email-uri cu metode și articole în vederea învățării limbii germane, cursuri gratuite sau oferte în acest sens.

Puteți oricând să vă dezabonați de la acest newsletter. Folosim Mailchimp ca platofrmă de marketing. Prin înscriere vă dați acordul ca datele să vă fie procesate de către această companie. Mai multe detalii.