Înscrie-te acum la un

Curs de germana in cluj

pentru incepatori, din 14 noiembrie,

în fiecare luni și joi de la 17:00 la 19:00

 

Curs de germana in Cluj

Înscrie-te acum la un

Curs de germana in cluj

pentru incepatori, din 14 noiembrie,

în fiecare luni și joi de la 17:00 la 19:00

Te-ai săturat să amâni și să încerci fără succes să înveți germană? Reușește acum!

A sosit momentul să nu mai încerci, ci să chiar reușești! Ce trebuie să faci? Totul este o decizie! Ia decizia să te apuci de curs, iar cu restul te ajutăm noi

Ce presupune un curs de germană?

Un modul, fie el din seriile pentru începători, intermediari sau avansați, are o durată de aproximativ 10 săptămâni, timp în care ne întâlnim de 2 ori pe săptămână la ședințe de 2 ore, fiecare.

Ce facem la cursuri?

În realizarea cursurilor de germană pentru începători, intermediari sau avansați, urmărim scheletul manualelor Hueber, precum și cerințele de evaluare ale certificatelor de limbă, dar completăm cu propriile jocuri, simulări și materiale.

Cine ține cursurile?

Cursurile sunt facilitate de formatori care fie sunt nativi, fie au studiat în limba germană și au activat în proiecte pe limba germană timp de mai bine de 10 ani.

Curs de germana pentru incepatori
Curs de germana in Cluj

De ce Centrul Gutenberg? Ce ne face speciali?

Credem că o comunitate a vorbitorilor de limba germană este ceea ce ne face pe noi speciali. Am început să îi punem bazele în 2009, când ideea de Asociația Gutenberg a apărut pentru prima dată, și continuăm să consolidăm această comunitate încă de atunci. Avem toate motivele să oferim încredere în cursurile noastre:

Peste 10 ani experiență

– Avem o experiență de peste 10 ani în domeniul educației non-formale în limba germană: 

Predatul într-un mod interactiv

Abordăm predatul într-un mod interactiv, ne creăm propriile jocuri și aducem metodele educației non-formale în cursurile formale

Comunitatea Gutenberg

– Am construit comunitatea și asociația Gutenberg, a vorbitorilor de limba germană din România,

Mergi direct la formular

Înscrie-te la cursul de limba germana pentru incepatori acum!

Încă nu te-ai convins? Mai multe detalii despre cursul de germană

  • O sesiune (de 2 ore) costă 45 RON, în total 900 RON cursul, preț în care sunt incluse toate materialele didactice.
  • Pentru că ne dorim calitate, pentru că ne dorim să vă învățăm și pentru că avem încredere în metodele noastre, oferim garanția învățării. Dacă sunteți nemulțumit de primul curs absolvit la noi și nu considerați că v-ați însușit cunoștințele de limba germană, locul la un al doilea modul complet, cu o altă grupă, este gratuit.
  • Dacă după absolvirea celui de-al doilea curs gratuit nu considerați că ați învățat ceea ce ne-am propus să vă învățăm, banii achitați vă vor fi restituiți.
  • Cursurile se desfășoară pe str. Nicolae Cristea, nr. 25, în săli de conferință, cu o masă rotundă în mijloc. Organizarea sălilor în acest mod creează o atmosferă mai degajată la cursuri și contribuie la accelerarea procesului de învățare.
  • Fiecare curs este completat de recomandări de resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la limba germană, care ajută cursanții noștri să acumuleze mai multe cunoștințe și în afara orelor de curs.

Pentru orice întrebare sau nelămurire legată de cursurile noastre, nu ezita să ne contactezi la info@invatagermana.ro sau la numărul 0742 542 972 (Andreea).

Ce trebuie să fac să mă înscriu?

Înscrierea la un curs de germană e simplă: completează formularul de înscriere! În urma completării formularului, veți primi un e-mail cu mai multe detalii despre cursul sau grupa în care v-ați înscris.


Completarea formularului nu presupune nicio plată, orice obligație apare doar la semnarea unui contract de prestări servicii între firma noastră și cursant, la primul curs la care participați.

Înscrie-te și rezervă-ți locul acum sau beneficiază de 10% reducere dacă plătești integal

Curs de limba germana in Cluj

Alege Curs: *
14 Noiembrie - A1.1 Curs de începători17 Noiembrie - A1.2 Curs de începători pentru absolvenți de A1.15 Noiembrie - A1.1 Curs de începători pentru liceeni

Alege Curs: *
14 Noiembrie - A1.1 Curs de începători17 Noiembrie - A1.2 Curs de începători pentru absolvenți de A1.15 Noiembrie - A1.1 Curs de începători pentru liceeni