Orarul cursurilor de germana

Orarul cursurilor de germană se regăsește mai jos.

Dacă ați ajuns până aici, fie sunteți deja un cursant al Centrului Gutenberg, fie vă doriți să deveniți unul. În ambele cazuri, căutați orarul cursurilor de germana și vă felicităm pentru decizia de a învăța limba germană alături de noi.  Ne bucurăm să vă putem veni în ajutor pe drumul acesta educațional.

Centrul Gutenberg oferă cursuri de limba germană, atât online, cât și fizic, la locația noastră din Cluj-Napoca, diferite niveluri. Toate orele de germană fizice se desfășoară la locația de pe str. I. C. Brătianu, nr. 39 (interfon nr. 9). Cursurile oferite în mediul online pot fi accesibile de oriunde și oricine cu o conexiune bună la internet.

Oricare modul conține un număr de 16 ședințe a câte 1,5 ore fiecare. Întâlnirile au loc de 2 ori pe săptămână.

În funcție de sărbători și zile naționale libere, un modul se întinde pe o perioadă de aproximativ 2 luni.

Aici puteți citi un articol mai detaliat despre cursurile noastre.

În perioada următoare, am pregătit următorul orar pentru grupele noastre. Acest orar se actualizează lunar, în funcție de grupele care își urmează cursurile de germană în Cluj.

Orarul cursurilor de germană actualizat. Luna decembrie

Lunile următoare se anunță a fi o perioadă ocupată pentru colegii noștri de la Centrul Gutenberg. Vă așteptăm la cursurile de germană adecvate grupei de vârstă și nivelului dumneavoastră.

Orarul cursurilor de germană în februarie

  • A1.1. – din 1 februarie, orar luni și joi, de la 19:00 (ora României)
  • A2.1. – din 2 februarie, orar marți și joi, de la 19:00 (ora României)
  • A1.1. – din 15 februarie, orar luni și miercuri, de la 17:00 (ora României)
  • A1.2. – din 15 februarie, orar luni și miercuri, de la 19:00 (ora României)
  • B2.1. – din 16 februarie, orar marți și miercuri, de la 17:00 (ora României)

Cursuri conversaționale cu nativi

În fiecare luni, de la 19:00 la 20:30, în sesiuni de 90 de minute, o dată pe săptămână, ne concentrăm pe dezvoltarea vocabularului, a competențelor de comunicare și a înțelegerii în limba germană, alături de nativi germani.

O sesiune costă 50 lei și se pot achiziționa abonamente lunare la cursurile conversaționale.
Detaliile despre cursul conversațional pot fi citite aici.

Cum mă înscriu?

Pentru grupele de începători de la zero, aici este pagina de înscrieri.

Pentru orice modul mai avansat (de la A1.2 în sus), vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră pentru un test online de încadrare pe nivel.

Acestea sunt orele de germană oferite de Centrul Gutenberg, pregătite pentru voi în perioada următoare. Toate informațiile despre orar, grupe și cursurile noastre de germană vor fi actualizate periodic pe site.

Daca sunteți interesat de cursuri de germană pentru copii clasele 0-8, vă recomandăm să urmăriți programele noastre de vară: https://tabaradegermana.ro/. În fiecare vară ofertăm o serie de tabere de germană pentru copii, începători sau avansați, programe de zi sau cu cazare.

Pagina de înscrieri la cursurile de limba germană o găsiți aici

Dacă aveți întrebări sau neclarități ne găsiți oricând pe adresa info@invatagermana.ro sau la numărul de telefon 0040-742 542 972.