Orarul cursurilor de germană se regăsește mai jos.

Dacă ați ajuns până aici, fie sunteți deja un cursant al Centrului Gutenberg, fie vă doriți să deveniți unul. În ambele cazuri, căutați orarul cursurilor de germana și vă felicităm pentru decizia de a învăța limba germană alături de noi.  Ne bucurăm să vă putem veni în ajutor pe drumul acesta educațional.

Centrul Gutenberg oferă cursuri de limba germană, atât online, cât și fizic, la locația noastră din Cluj-Napoca, diferite niveluri. Toate orele de germană fizice se desfășoară la locația de pe str. I. C. Brătianu, nr. 39 (interfon nr. 9). Cursurile oferite în mediul online pot fi accesibile de oriunde și oricine cu o conexiune bună la internet.

Oricare modul conține un număr de 20 de ședințe a câte 2 ore fiecare. Întâlnirile au loc de 2 ori pe săptămână.

În funcție de sărbători și zile naționale libere, un modul se întinde pe o perioadă de aproximativ 2 luni și jumătate.

Aici puteți citi un articol mai detaliat despre cursurile noastre.

În perioada următoare, am pregătit următorul orar pentru grupele noastre. Acest orar se actualizează lunar, în funcție de grupele care își urmează cursurile de germană în Cluj.

 

Orarul cursurilor de germană actualizat. Luna iulie

Luna iulie se anunță a fi o perioadă ocupată pentru colegii noștri de la Centrul Gutenberg. Vă așteptăm la cursurile de germană adecvate grupei de vârstă și nivelului dumneavoastră.

 

Grupă de începători liceeni

Din 20 iulie, în fiecare luni si miercuri, interval orar 19:00 – 20:30, este fixat orarul cursurilor de germană pentru grupa de elevi de liceu.

 

Grupă de începători A1.1. (germana de la 0 in Cluj)

Din 21 iulie, în fiecare marți și joi, interval orar 15:00 – 17:00, se desfășoară cursurile pentru grupa de începători de la 0.

Atenție! Prima oră va avea loc marți, 21 iulie. Dacă sunteți interesați de acest modul, trebuie să vă faceți înscrierea înainte de începerea cursurilor cu minim 3 zile înainte.

Grupă de începători A1.2. (absolvenți ai unui modul de A1.1.)

Din 21 iulie, în fiecare marți și joi, intervalul orar 19:00 – 21:00, se desfășoară cursurile pentru grupa care a încheiat în prealabil un modul de A1.1.

 

Grupă de începători A2.2. (absolvenți ai unui modul complet A1 și a modulului A2.1)

Din 29 iulie, în fiecare miercuri, interval orar 19:00 – 21:00 și în fiecare joi, interval orar 17:00 – 19:00, au loc cursurile pentru grupa care trece la următorul nivel după modulul complet de A1 și au parcurs și primul modul din A2.

 

Acestea sunt orele de germană oferite de Centrul Gutenberg, pregătite pentru voi în luna iulie. Toate informațiile despre orar, grupe și cursurile noastre de germană vor fi actualizate periodic pe site.

Daca sunteți interesat de cursuri de germană pentru copii clasele 0-8, vă recomandăm să urmăriți programele noastre de vară: https://tabaradegermana.ro/. În fiecare vară ofertăm o serie de tabere de germană pentru copii, începători sau avansați, programe de zi sau cu cazare.

 

Pagina de înscrieri la cursurile de limba germană o găsiți aici

Dacă aveți întrebări sau neclarități ne găsiți oricând pe adresa info@invatagermana.ro sau la numărul de telefon 0040-742 542 972.