Tel: +40 742542972

20% reducere la un Curs de Germană

A venit din nou momentul să-ți scrii rezoluțiile pentru noul an! Tu ce vrei să înveți anul acesta? 2022 este anul în care vei învăța limba germană!

Anul nou va începe în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Fă un pas spre viitor cu un Curs de Germană Online

Curs de germana online

Curs de germană A1.1

Tranșa I

320 de lei (20% reducere)

2022 poate deveni anul în care reușești tot ce ți-ai propus, acum este momentul perfect pentru a pune educația și dezvoltarea ta pe primul loc.

Avem un cadou pentru tine

Pentru a te motiva să fii mai productiv, echipa noastră ți-a pregătit un cadou: 20% reducere la plata Tranșei I la Cursul de Germană Online pentru Adulți!

Doar adaugă produsul în cos și reducerea se va aplica automat!

*Reducerea poate fi folosită doar pentru achiziționarea unui Curs de Germană Online pentru adulți de nivel începător, A1.1 până pe 31.12. ora 23:59:59.

Lecție gratuită de Crăciun

În plus, Moșul a lăsat în avans, sub bradul nostru, încă un cadou pentru tine: o lecție de germană gratuită de Crăciun în format PDF. O vei primi odată cu înscrierea la campania de Crăciun și codul tău de reducere.

Completează formularul pentru a primi 20% reducere pe adresa de email:

Tu ce vrei să reușești în 2022?

La începutul anului trebuie să decizi care sunt obiectivele tale pentru noul an, poate vrei să mergi la sală, să scapi de câteva kg sau să faci o schimbare de carieră.

Știai că, anual, românii investesc doar 2% în educație?

Dacă ai fi folosit timpul pe care l-ai petrecut dând scroll pe Facebook sau Instagram la altceva, câte ai fi știut acum?

2022 este anul în care să investești în educația ta și ce poate să te ajute mai bine decât un curs de germană? Vorbitorii de limba germană obțin locuri de muncă mai bine plătite și în poziții mai înalte!

Cauți cursuri de germană pentru copii?

Partenerii noștri de la Didacto.ro oferă cursuri și ateliere de limba germană pentru copii.
Invatagermana.ro este un site care își propune să sprijine prin articole, evenimente, meditații și cursuri  de limba germană persoanele care vor să învețe germana. Site-ul este un proiect al Centrului Gutenberg.

CONTACT

© Gutenberg – Toate drepturile rezervate