Centrul Gutenberg își propune un curs accelerat de germana prin care să învățăm care e diferența între ele sau care e treaba cu der, die, das.
Înțelegem cum e să ai probleme cu anumite componente ale limbii germane, așa că am decis să îți venim în ajutor!

Despre acest curs accelerat de germana pentru intermediari

În 15 iunie, începând cu ora 10:00, organizăm un curs accelerat de limba germană, pentru cursanți de nivel intermediar (min. A2).

Tema abordată sunt prepozițiile, în care vom parcurge:

  • cazurile limbii germane
  • declinarea și articolele
  • prepozițiile în limba germană

Am ales prepozițiile pentru cursul pentru intermediari, pentru că este un subiect care mereu presupune dificultăți. Nouă ne place să credem că suntem ghidul vostru în învățarea limbii germane. Ne dorim, așadar, să oferim și trasee mai dificile pentru cei mai avansați.

Aici puteți consulta agenda evenimentului.

Cursul se va desfășura în limba germană, oferit de un trainer nativ invitat. Alături de trainerul invitat va fi și echipa centrului, motiv pentru care minim nivelul A2 este necesar.

curs de germana accelerat - cu nativi - in cluj

Ce trebuie să fac să particip?

Pentru participarea la eveniment se percepe o taxă de participare de 100 lei, sumă care se achită cu minim 5 zile înainte de curs.

Numărul de locuri este limitat, alocarea lor se face în ordinea înscrierilor, pe principiul “primul venit, primul servit”.

Pentru înscriere este suficientă completarea formularului de mai jos.

Vă rugăm să completați formularul cu sinceritate și spirit critic, este nevoie de o evaluare a cunoștințelor de până acum cât mai realistă, pentru a asigura un curs eficient.

În urma completării, veți fi contactați de echipa centrului, cu mai multe detalii organizatorice.

Înscrierile se pot face până, cel târziu, în 11 iunie 2019.

Vă așteptăm, așadar, în 15 iunie, începând cu ora 10:00, la sediul Around 25, pe Nicolae Cristea 25, să ne lămurim împreună cum e cu prepozițiile!

De asemenea, copilul dumneavoastră poate învăța germană, alături de colaboratorii noștri de la Didacto! Vedeți aici mai multe detalii.