Detalii curs: +40 752 162 117

Curs de germana A1.2 la Centrul Gutenberg

Prima noastră grupă de începători ajunge la final de modul A1.1. Ce urmează acum?

Fiecare curs de germana pentru începători pornește cu nivelul A1.1. este chiar primul modul cu care trebuie începută această călătorie a cunoașterii limbii germane. Un curs de A1.1. parcurs la Centrul Gutenberg oferă cursanților posibilitatea de a se exprima la prezent și descrie imediata lor realitate.

Mai exact, aceștia se pot prezenta în limba germană și pot adresa întrebări simple. Pot descrie proveniența și pot înțelege răspunsuri simple. Le oferă libertatea de a merge într-un magazin sau restaurant și duce la îndeplinire cumpărăturile fără probleme de comunicare.

Curs de germana A1.2

Ce voi învăța într-un curs de germana A1.2?

În continuarea acestui modul, un curs de A1.2. poate lărgi cunoștințele de vocabular cu:

  • ocupații și meserii,
  • sănătate, corp uman și afecțiuni,
  • sărbători

sau chiar

  • servicii pentru clienți.

În completarea vocabularului nou învățat, se aprofundează și capitole de gramatică, precum:

  • pronumele demonstrativ,
  • gradele de comparație,
  • verbe cu particulă separabilă și inseparabilă,
  • propoziții principale și secundare.

Acestea sunt doar câteva exemple de noțiuni care se parcurg într-un curs de germană de A1.2.

Complexitatea exprimării crește treptat și vocabularul este acum mai bogat, permițând mai multă libertate de exprimare.

Echipa noastră urmează programa stabilită pentru un modul de A1.2. Totuși, încercăm, pe cât posibil, acolo unde identificăm anumite nevoi, să completăm cu diferite teme de vocabular sau chiar gramatică cerute și de cursanți. Suntem deschiși către cursanții curioși și dornici să învețe.

Ce manuale folosim?

Pentru programa unui modul, lucrăm cu materialele editurilor internaționale, nu doar pentru a asigura calitatea cursului, ci și pentru a ne asigura că urmărim și cerințele certificatelor internaționale de limbă. Pentru cursul de începători am ales Hueber pentru scheletul modulelor, însă exercițiile și jocurile sunt create de trainerii centrului Gutenberg, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri.

La începutul fiecărui modul, cursanții noi primesc un biblioraft cu suportul de curs inițial, în care se adaugă fișele de lucru și diferitele materialele de care avem nevoie la curs.

Care este programul cursurilor și unde se țin?

Grupa de A1.2 va avea programul de luni până vineri, în intervalul 19:00-21:00.

Toate cursurile se desfășoară pe online. 

Cât mă costă?

O ședință de 2 ore la Centrul Gutenberg costă 35 lei. Un modul întreg ajunge la 700 lei, cu garanția banilor înapoi, în cazul în care nu sunteți mulțumiți de serviciilor noastre. Locul în următoarea grupă, în cazul în care există nemulțumiri, va fi gratuit.

Cum mă înscriu?

Dacă ești un cursant care a mai urmat un curs la Centrul Gutenberg, probabil că ai discutat deja cu echipa noastră și ai primit mailul de înscriere pe grupul intern de comunicare. Nu ai nevoie să faci nimic în plus.

Dacă acum dorești să te alături pentru prima dată comunității vorbitorilor de limba germană Gutenberg, te rugăm să completezi formularul de mai jos (la întrebarea despre nivelul de limbă să bifezi opțiunea A1.2) și colegii noștri te vor contacta cu detaliile organizatorice pentru participarea la curs.

Mai multe detalii poți afla aici.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l, am aprecia foarte mult:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
invata limba germana prin cursuri

Cursuri de germană pentru adulți

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.