Detalii curs: +40 752 162 117

Vino cu jumătatea ta la cursuri și primiți al doilea curs redus cu 50%!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Curs de germană pentru liceeni începători

Ce găsești în acest articol?

Centrul Gutenberg oferă curs de germană pentru liceeni începători!

Pentru că știm ce rol important joacă dinamica de grup în orice context și pentru că ne dorim să contribuim cu tot ce putem la procesul de învățare al cursanților noștri, am deschis înscrierile pentru o grupă de elevi de liceu! Considerăm că este important ca toți cursanții noștri să se simtă bine în contextul colegilor de curs. 

De aceea dedicăm o grupă la cursurile de germană de începători adolescenților (clasele 9-12). Acest curs de germana pentru liceeni are scopul de a asigura un colectiv de vârste apropiate. Stilul de predare și învățare trebuie să fie unul potrivit pentru generația Millennials, cu metode și materiale adecvate grupului de vârstă.

Un articol interesant despre cum învață generația tinerilor puteți găsi aici. Vă prezentăm, așadar, detaliile grupei de germana pentru începători liceeni.

Curs de germană pentru liceeni începători programul

Cum va arăta programul?

Cursurile de începători pentru liceeni se vor desfășura online și ora va fi decisă de comun acord. În grupe de maxim 10 participanți, îi așteptăm pe cei interesați să ni se alăture la cursuri! Detaliile despre ce înseamnă un curs de începători în limba germană la Centrul Gutenberg le puteți accesa aici. Am pregătit un articol special, care detaliază ce anume se învață într-un modul de începători, când vine vorba de învățarea limbii germane.

Și dacă nivelurile de limbă dau bătăi de cap, și pe acestea le-am explicat aici.

Curs de germană pentru liceeni începători de ce

De ce germana în grupe și nu meditații la germană pentru liceeni?

Primim deseori solicitări de a oferi ore în privat pentru elevi, însă noi suntem adepții cursurilor în grupe. De ce? Este foarte simplu.

Poate că într-o sesiune privată, doar elev-profesor, elevul beneficiază de mai multă atenție, mai multe informații. Într-o grupă, însă, comunicarea nu mai este unidirecțională. Profesorul predă și elevul ascultă. Cursurile pe grupe ne oferă posibilitatea de a folosi metode interactive și de a crea mai multe contexte pentru comunicare orală.

De asemenea, fiind mai mulți elevi de vârste apropiate, o dată ce se obișnuiesc unii cu alții, se mai pierd din timiditate și inhibiții. Astfel, rămâne loc pentru curajul de a exersa cât mai mult limba germană. 

Curs de germană pentru liceeni începători cum pot participa

Cum pot participa?

Dacă ești părinte al unui copil care se încadrează în grupul nostru de vârstă sau ești un elev de liceu interesat de un curs de germană pentru liceeni, nivel începător, ai ajuns în locul potrivit.

Vă rugăm să ne contactați pe adresa info@invatagermana.ro sau la numărul de telefon 0040-742 542 972.

invata limba germana cu ajutorul unor cursuri

Cursuri de germană pentru adulți

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l și la alții:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Înscrie-te pe Lista Moșului

Crăciunul ăsta nu rămâi fără cadou, căci poți câștiga: