Centrul Gutenberg oferă primele cursuri de germana pentru incepatori liceeni!

Pentru că știm ce rol important joacă dinamica de grup în orice context și pentru că ne dorim să contribuim cu tot ce putem la procesul de învățare al cursanților noștri, am deschis înscrierile pentru o grupă de elevi de liceu! Considerăm că este important ca toți cursanții noștri să se simtă bine în contextul colegilor de curs. De aceea dedicăm o grupă la cursurile de germana de începători adolescenților (clasele 9-12). Un curs doar pentru liceeni are scopul de a asigura un colectiv de vârste apropiate. Stilul de predare și învățare trebuie să fie unul potrivit pentru generația Millennials, cu metode și materiale adecvate grupului de vârstă. Un articol interesant despre cum învață generația tinerilor puteți găsi aici. Vă prezentăm, așadar, detaliile grupei de germana pentru incepatori liceeni.

Cum va arăta programul?

Începând cu 5 noiembrie, în fiecare marți și joi, în intervalul orar 15:30 – 17:30 se vor desfășura cursurile de începători pentru liceeni. Orele de germană se vor ține pe str. Nicolae Cristea, nr. 25 (etaj 1). În grupe de maxim 10 participanți, îi așteptăm pe cei interesați să ni se alăture la cursuri! Detaliile despre ce înseamnă un curs de începători în limba germană la Centrul Gutenberg le puteți accesa aici. Am pregătit un articol special, care detaliază ce anume se învață într-un modul de începători, când vine vorba de învățarea limbii germane.

Și dacă nivelurile de limbă dau bătăi de cap, și pe acestea le-am explicat aici.


De ce germana in grupe si nu meditatii la germana pentru incepatori liceeni?

Primim deseori solicitări de a oferi ore în privat pentru elevi, însă noi suntem adepții cursurilor în grupe. De ce? Este foarte simplu.

Poate că într-o sesiune privată, doar elev-profesor, elevul beneficiază de mai multă atenție, mai multe informații. Într-o grupă, însă, comunicarea nu mai este unidirecțională. Profesorul predă și elevul ascultă. Cursurile pe grupe ne oferă posibilitatea de a folosi metode interactive și de a crea mai multe contexte pentru comunicare orală.

De asemenea, fiind mai mulți elevi de vârste apropiate, o dată ce se obișnuiesc unii cu alții, se mai pierd din timiditate și inhibiții. Astfel, rămâne loc pentru curajul de a exersa cât mai mult limba germană. 

Cum pot participa?

Dacă sunteți un părinte al unui copil care se încadrează în grupul nostru de vârstă (9-12) sau ești un elev de liceu interest să învețe limba germană, nivel începător, ați ajuns în locul potrivit.

Vă rugăm să completați formularul de înscriere. În urma completării formularului, veți primi automat un e-mail cu mai multe informații.

Altfel, ne găsiți oricând pe adresa info@invatagermana.ro sau la numărul de telefon 0040-742 542 972.