Cine poate participa?

Cursurile demo de germană sunt deschise atât persoanelor care s-au înscris deja la un modul de limba germană și urmează să înceapă orele la noi, cât și persoanelor care încă nu au luat decizia de a urma un curs de germană și mai au nevoie de lămuriri și convingere. Suntem prezenți la eveniment pentru a răspunde la întrebări și a prezenta toate aspectele care țin de orele noastre de germană.

Cum pot să particip?

Pentru înscrierea la cursul DEMO gratuit de germană, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În scurt timp după completarea formularului, vei fi contactat pe e-mail și telefonic de către colegii noștri.

Dacă vrei să începi un curs de limba germană în care un profesor să te ghideze în învățarea acestei limbi străine, te invităm să te înscrii la un curs de germană online pentru adulți aici. Pentru că suntem siguri că o să te convingem, poți încerca mai întâi o sesiune gratuită demonstrativă: înscrierea durează doar 5 minute și nu este nevoie de card bancar!

Dacă esti părinte și cauți cursuri pentru copii, poți încerca activitățile în limba germană Didacto: cursuri online, ateliere conversaționale și tabere!

Iată o scurtă recenzie de la unul dintre clienții noștri. Sperăm că vă va ajuta în procesul de luare a deciziei cu privire la achiziționarea unui curs de la noi.