Curs demo gratuit de germana la Centrul Gutenberg

Acasa/Curs demo gratuit de germana la Centrul Gutenberg

În februarie oferim un curs demonstrativ gratuit de limba germană!

Nouă ne place să credem că suntem ghidul tău în această călătorie de învățare a limbii germane și ne dorim să ne cunoaștem mai bine înainte de a porni la drum împreună.

Te invităm, așadar, la un curs demo gratuit de limba germană, în 20 februarie, de la ora 17:00 la sediul nostru, pe I. C. Brătianu, nr. 39 (interfon nr. 9).

Ce este un curs demo gratuit de germană?

Cursul demo de germană este o sesiune de 2 ore pe care o oferim gratuit oricui dorește să afle mai multe despre cursurile noastre. Noi îl numim “Șnupărcurs”, din germană Schnupperkurs, care înseamnă “curs de inițiere”.

Vrem să îți prezentăm metodele pe care le vom folosi, cum ne propunem să decurgă procesul educațional, cum vor fi structurate lecțiile, iar tu poți cu această ocazie experimenta cum te simți în grup și ce relație poți să legi cu trainerul sau cu colegii de grupă. De asemenea, dorim să discutăm despre așteptările pe care le ai pe partea de învățare, să  prezentăm și să explicăm cum e cu nivelul lingvistic pe care îl putem obține împreună. De aceea organizăm cursuri demo gratuite de limba germană!

Nu presupune niciun cost, este o invitație deschisă pentru a ne cunoaște.

De ce să particip la un curs demo de germană?

Nu promitem învățarea limbii germane în 2 ore, sigur nu, organizăm aceste sesiuni, pentru că ne dorim să fim transparenți în ceea ce facem și să oferim răspunsuri la orice întrebare legată de cursuri. Dacă vrei să înveți limba germană, dar încă nu știi sigur ce să alegi, îți oferim această posibilitate să vii să ne cunoști și să poți lua o decizie informată. Dacă ți-a trecut prin minte că ai putea să te apuci de germană, te așteptăm la cursul demonstrativ de germană să te lămurești dacă germana este pentru tine și ce perspective ai putea avea pe viitor ca vorbitor de limba germană. Pentru oricare din cele 2 motive vom avea lămuriri și argumente, pe care le putem discuta în 20 februarie, începând cu ora 17:00 la sediul nostru (str. I. C. Brătianu, nr. 39, interfon nr. 9).

Cine poate participa?

Cursurile demo de germană sunt deschise atât persoanelor care s-au înscris deja la un modul de limba germană și urmează să înceapă orele la noi, cât și persoanelor care încă nu au luat decizia de a urma un curs de germană și mai au nevoie de lămuriri și convingere. Suntem prezenți la eveniment pentru a răspunde la întrebări și a prezenta toate aspectele care țin de orele noastre de germană.

Cum pot să particip?

Pentru înscrierea la cursul DEMO, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În scurt timp după completarea formularului, vei fi contactat pe e-mail și telefonic de către colegii noștri.

Mai multe informații despre cursurile care urmează să fie organizate în următoarea perioadă găsiți pe pagina noastră de cursuri de limba germană în Cluj.

2020-02-10T12:11:28+00:00