Detalii curs: +40 752 162 117

Pune Germana în Coșul tău de Paște!

00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

2020 în numere pentru Centrul Gutenberg

2020 in numere

Ce găsești în acest articol?

Dragă cititorule,

Îți mulțumim că ești aici și te felicităm că ai pășit în noul an, făcând parte din comunitatea vorbitorilor de germană.

Ne dorim să reflectăm împreună asupra a ce a însemnat 2020 pentru noi, ca expertiză, experiență, rezultate, și, poate cel mai important, învățăminte și planuri de dezvoltare în domeniul limbii germane, și mai ales, pentru tot ce înseamnă cursuri de germană online.

Anul care tocmai a trecut a fost cu siguranță unul atipic pentru noi toți, cu bune și cu rele, și dincolo de provocări, dificultăți și chiar pericole, ne place să credem că luăm cu noi din 2020:

  • schimbarea de perspectivă. Cu siguranță cea mai importantă lecție din 2020 a fost ce ușor pot restricțiile și dramele colective pune lucrurile în perspectivă, ce ușor ajungem în situații de criză să filtrăm binele de rău, lucrurile importante de cele irelevante și care sunt aspectele pe care ni le dorim să le păstrăm. Pentru noi, această schimbare de perspectivă a adus, sperăm noi, o mai bună prioritizare a obiectivelor pe care ni le asumăm și o înțelegere mai bună a direcțiilor pentru tot ce înseamnă cursuri de germană online pentru noi.
  • distanțarea fizică și apropierea emoțională. Da, am avut parte de multe restricții. Cu toate acestea, distanța ne-a făcut pe alocuri bine. Apreciem mai mult oamenii din jurul nostru, ne-am apropiat mai tare de echipa noastră, am lucrat la sistemele interne și la cultura organizațională, aspecte esențiale pentru a putea construi un sistem sustenabil în educație, educație online, germană și alte cursuri de limbi străine.
  • inovație și educație online. Am făcut marele pas: am trecut integral în online, și savurăm fiecare clipă din experiența noastră de a preda cursuri de germană online. Am investit multe ore, zile, săptămâni și luni în a înțelege mai bine care sunt provocările pe care trebuie să le depășim în online, și nu mereu a fost ușor. Ne-am documentat cum putem să ne atingem obiectivele de învățare chiar și cu limitările mediului online. Această călătorie nu s-a încheiat, dar suntem încrezători pe acest drum și credem în direcția pe care am pornit.


2020 în numere pentru Centrul Gutenberg 1

Rezultate germana online centrul gutenberg

Dincolo de experiențele atipice, suntem recunoscători pentru 2020, așa cum a fost el, pentru că ne-a ajutat să creștem, ca oameni, ca echipă. Ne-a ajutat să devenim mai buni ca pedagogi și formatori, mai ales în ceea ce privește predarea online și cursurile de germană online, și să aderăm la o viziune mai mare și mai clară, ca start-up.

Am avut ocazia de a îmbunătăți formatul cursurilor pe care le facem, am dezvoltat programe de formare pentru profesori, pe subiecte de facilitate digitală și am făcut tot posibilul de a ne aduce contribuția noastră comunității noastre și societații, cum am știut noi mai bine.

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără comunitatea noastră de vorbitori de germană, de oameni dedicații creșterii, care își doresc să devină mai buni în fiecare zi, care și-au făcut curaj și dedicat timpul și perseverența învățării unei limbi străine, iar pentru asta nu putem decât să vă mulțumim!

Aceste emoții pozitive ne dau avânt pentru anul care e deja aici, an în care ne propunem să ne concentrăm pe 2 direcții de dezvoltare: COMUNITATE și EXPERTIZĂ.

  • comunitate, pentru că ne dorim să vă oferim plus valoare reală, prin tot ce facem, și ne dorim să activăm oamenii din jurul nostru pentru a se implica activ în tot ce înseamnă proces de învățare, mai ales când vine vorba de cursuri de germană online
  • expertiză, pentru că navigăm cu toții zone în neexplorate. Educația online este un domeniu încă relativ nou, chiar și la nivel internațional, și ne propunem să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne dezvolta și a livra rezultatele dorite în acest domeniu, de cursuri de germană online

Rămâi, așadar, alături de noi în continuare, pentru a fi la curent cu lucrurile faine care le pregătim pentru comunitatea noastră. Abonează-te la newsletterul nostru și alătură-te grupului de Facebook, pe care postăm periodic resurse și recomandări.


Facebook
Youtube Linkedin Instagram

invata limba germana cu ajutorul unor cursuri

Cursuri de germană pentru adulți

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l și la alții:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Creează-ți un cont și obține acces la

Lecții gratuite de germană online

Reduceri de Black Friday