Cursuri de germană online

Învață germana live cu profesor

Următorul curs de începători din 9 august!

Cum se desfășoară un curs online

Cursurile de germană online nu sunt pre-înregistrate, ne întâlnim cu un profesor care în continuare ne explică, predă și care facilitează discuții și dialoguri cu alți colegi din curs.

Avantajele unui curs online

Accesibilitatea și disponibilitatea lecțiilor: dacă un cursant lipsește, aceste sesiuni se înregistrează, pentru a putea fi vizionate mai târziu.

Cursuri germană online și live cu profesor

Online sau nu, cursurile de limba germană ale Centrului Gutenberg respectă cerințele încadrării în standardele de limbă europene.
Detalii despre nivelurile de germană aici.

Attractive student use internet technology and high speed wi-fi connection to chat with friend. Smiling man play games on laptop in front of the window. Customer support guy working on freelance.

Modulul de germană pentru începători include

student-studying-using-laptop-computer-online-education-beautiful-woman-freelancer-writes-notes-planning-working-project-working-from-home
0 +

Cursanți unici

0 +

Minute de germană livrate

Ce voi ști după ce termin cursul online?

Componenta de vocabular

Componenta de gramatică

Componenta de vocabular al cursului de germană

Centrul Gutenberg și cursurile de germană
pentru adulți în numere

0 +

Persoane formate la cursurile noastre de germană

0

Companii cărora le-am livrat cursurile și serviciile noastre

0

Formatori în echipă, pentru predarea limbii germane

0 +

Materiale didactice și fișe de lucru proprii, create pentru module

Componenta de gramatică din cursul de germană

Cum ne atingem obiectivele de învățare la cursul online?

Cursuri adaptate

Conținutul cursului are la bază ca schelet manuale de la editura Hueber, însă exercițiile și jocurile sunt adaptate mediului online, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi interactive.

Suport în învățare

La începutul fiecărui modul, cursanții noștri primesc link-urile și datele de acces necesare în platforma în care lucrăm și unde regăsesc toate materialele necesare desfășurării cu succes a cursului.

Sfaturi extracurriculare

Cursurile sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la
limba germană care ajută cursanții să progreseze.

Părerile participanților despre cursurile de limba germană online la Centrul Gutenberg

„Profesorii sunt foarte bine pregătiți, au multă răbdare și explică foarte bine. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, iar materialele didactice sunt foarte bine structurate.”

„Voi continua mai departe învățarea limbii germane cu centrul Gutenberg până voi deveni un vorbitor fluent! Recomand cu încredere celor care doresc să învețe sau să aprofundeze cunoștințele lor de germană.”

„M-a atras ideea unui curs online, prețul competitiv, site-ul captivant și bine structurat. Ce-am apreciat până acum a fost răbdarea profesorului, modul în care sunt structurate exercițiile, care sunt foarte interactive și interesante.”

Alte informații importante despre cursurile de germană online

Alte informații importante despre cursul de germană

Ce trebuie să fac să mă înscriu?

Înscrierea la un online curs de germană e simplă și se face în 3 pași: mergi pe pagina produsului dând click mai jos, pe buton. Selectezi nivelul de limbă și modalitatea de plată și efectuezi.

Cât mă costă?

O ședintă de o ora jumătate costă 50 lei. Un modul complet, de 16 de ședințe, ajunge la suma totală de 800 lei.

Oferim 2 modalități de plată

Plata pentru prima lună, doar 400 de lei. Plata integrală a cursului, 800 de lei. Dând click pe butonul de mai jos veți ajunge la pagina în care vă selectați nivelul de limba și opțiunea de plată.