Curs de germană online - Învață germana cu profesor

Curs de germana online

400 lei800 lei

Toate detaliile apar mai jos în video sau descriere. Dacă aveți întrebări ne puteți suna la 0742 542 972 (Andreea) sau contacta pe mail la info@invatagermana.ro. Vă rugăm să selectați una din cele 2 opțiuni de plată.

Golește

Ce înseamnă un curs de germană online la Centrul Gutenberg?

Dacă ești în căutarea unui curs de germană online ai ajus în locul potrivit. Centrul Gutenberg organizează cursuri de limba germană online cu profesor, oferite pentru grupe de adulți.

Cui se adresează cursul

Este adresat adulților, nu avem grupe de copii. Dacă totuși căuți activități în limba germană pentru copii, precum cursuri, ateliere conversaționale sau tabere, poți vizita site-ul Didacto.

Avantajele unui curs online

Accesibilitatea și disponibilitatea lecțiilor: dacă un cursant lipsește, aceste sesiuni se înregistrează, pentru a putea fi vizionate mai târziu.
Participând la cursul de germană online, dispare nevoia de deplasare și nu mai pierzi timp în trafic. De asemenea, fiind în mediul online, cursurile sunt disponibile de oriunde, fie că te afli în Cluj, Timișoara, München sau Rotterdam.
De la costurile mai scăzute, când vine vorba de un curs online, până la comoditatea de a participa la sesiunile de germană din căldura propriei locuințe, fără nevoia de deplasare, există o serie întreagă de avantaje la care avem acces când ne hotărâm să urmăm un curs online. Am scris și un articol în care analizăm avantajele învățării online

Cum se desfășoară un curs de germană online?

Am pregătit acest videoclip pentru a-ți arăta cum este să fii cursant la unul dintre cursurile de germană ale Centrului Gutenberg.

Când ne întâlnim și unde

De două ori pe săptămână ne întâlnim în mediul online pe o platformă de video-conferință.

Grupe mici de învățare

Se fac grupe de maxim 10 cursanți, ceea ce înseamnă că poți avea maxim 9 colegi care au același obiectiv de învățare ca tine: să învețe limba germană!

Cursuri germană online și live cu profesor

Indiferent de mediu, cursurile de germană online ale Centrului Gutenberg respectă cerințele încadrării în standardele de limbă europene. Pentru a înțelege ce înseamnă fiecare nivel de limbă, puteți citi acest articol, care explică ce și cât putem comunica și înțelege la finalul fiecărui modul de limba germană.

De ce să înveți limba germană?

Se spune că universul a inventat eternitatea, doar pentru a avea timp să învățăm limba germană. În realitate, limba germană nu este nici atât de dificilă, nici atât de inaccesibilă, cum este prezentată în mituri și glume.
Mai mult, există o serie întreagă de beneficii pentru vorbitorii de germană.

Nu ești încă sigur 100%?

Vino și testează! Centrul Gutenberg te invită la un curs introductiv gratuit de germană online pentru a vedea dacă educația online potrivită pentru tine.
Tot ce va trebui să faci este să adaugi produsul în coș și să finalizezi comanda. Nu este necesară introducerea datelor bancare!

Părerile participanților despre cursul de limba germană la Centrul Gutenberg

Nu o spunem noi, ci o spun absolvenții cursurilor noastre: profesori foarte bine pregătiți, cu multă răbdare și atenție pentru fiecare cursant, cursurile sunt prietenoase și relaxate și de durată perfectă pentru o învățare cât mai eficientă!

„Profesorii sunt foarte bine pregătiți, au multă răbdare și explică foarte bine. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, iar materialele didactice sunt foarte bine structurate.”

„Voi continua mai departe învățarea limbii germane cu centrul Gutenberg până voi deveni un vorbitor fluent! Recomand cu încredere celor care doresc să învețe sau să aprofundeze cunoștințele lor de germană.”

„M-a atras ideea unui curs online, prețul competitiv, site-ul captivant și bine structurat. Ce-am apreciat până acum a fost răbdarea profesorului, modul în care sunt structurate exercițiile, care sunt foarte interactive și interesante.”

Ce cuprinde un modul de germană online?

Ce voi ști concret la sfârșitul cursului de germană online?

În funcție de modulul ales și nivelul de limbă la care ești încadrat, poți stăpâni diferite componente, atât de vocabular, cât și de gramatică.
Mai jos poți explora obiectivele didactice în cazul unui curs de începători

Componenta de vocabular

Componenta de gramatică

Componenta de vocabular al cursului de germană

Câteva sfaturi pentru o învățare cât mai eficientă

Dacă simți că nu poți reține cu ușurință concepte noi, ți-am pregătit un clip video cu niște tehnici de învățare eficiente care nu au cum să dea greș!
Urmează sfaturile noastre și germana va deveni mai ușoară și mai distractivă!
De asemenea poți citi acest articol cu soluții pentru a învăța germana online mai ușor.

Componenta de gramatică din cursul de germană

Cele mai frecvente întrebări

Dacă încă nu ești sigur asupra unor aspecte sau încă ai nelămuriri nu este nicio problemă! Te așteptăm să iei legătura cu noi la 0742 542 972 sau info@invatagermana.ro, și-ți vom răspunde cu drag la orice întrebare.
Da, absolvenții cursurilor noastre pot primi un certificat de absolvire la final de curs. Însă, dacă aveți nevoie de recunoașterea limbii germane în contexte precum: studiu, echivalare credite ECTS sau angajare în anumite domenii, vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră ca să vă putem ghida spre cele mai bune variante de certificate.
De asemenea, puteți citi acest articol sau vizualiza un clip scurt despre tot ce trebuie să știți în materie de certificate

Orarul exact al fiecărei grupe se anunță anterior. Ca principiu, orele sunt întotdeauna după-masa, fie de la 17:00 sau 19:00 (Ora României). Pentru module de alt nivel te rugăm să iei legătura cu echipa noastră pentru testul de încadrare pe nivel și informații despre orar.

Înscrierea la cursuri de germană online este cât se poate de simplă. Trebuie să urmezi 3 pași: selectează metoda de plată de mai jos, completează informațiile și efectuează plata pentru a-ți rezerva locul la curs.

Pentru fiecare modul, există posibilitatea de plată cu cardul direct pe site. Ajunge să selectați serviciul dorit din meniu.
Alternativa este de plată prin virament, opțiune la care vă transmitem datele firmei în prealabil. Plata pentru prima lună, doar 400 de lei. Plata integrală a cursului, 800 de lei. Dând click pe butonul de mai jos veți ajunge la pagina în care vă selectați nivelul de limba și opțiunea de plată.
Conținutul cursului are la bază ca schelet manuale de la editura Hueber, însă exercițiile și jocurile sunt adaptate mediului online, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi interactive.
Sesiunile de cursuri de germană online sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la limba germană care ajută cursanții să progreseze.

La începutul fiecărui modul, cursanții noștri primesc link-urile și datele de acces necesare în platforma în care lucrăm și unde regăsesc toate materialele necesare desfășurării cu succes a cursului.