Curs de germană pentru liceeni - module pentru începători

Curs de limba germana pentru liceeni

400 lei800 lei

Acest format de cursuri de germană online, cu profesor sunt adaptate la grupul de vârstă elevi de liceu. Sesiunile sunt disponibile la un preț foarte accesibil și cu multe beneficii și instrumente de învățare online. Dacă aveți întrebări ne puteți suna la 0742 542 972 (Andreea) sau contacta pe mail la info@invatagermana.ro.

Vă rugăm să selectați una din cele 2 opțiuni de plată.

Golește

Curs de germană pentru liceeni – acum și în format online, cu profesor, accesibile de oriunde!

Dinamica de grup joacă un rol important în orice context. Pentru că ne dorim să contribuim cu tot ce putem la procesul de învățare al cursanților noștri, am deschis înscrierile la un curs de germană pentru liceeni.

Considerăm că este important ca toți cursanții noștri să se simtă bine în contextul colegilor de curs.

De aceea dedicăm o grupă la cursurile de germană de începători adolescenților (clasele 9-12).

Un curs doar pentru liceeni are scopul de a asigura un colectiv de vârste apropiate. Stilul de predare și învățare trebuie să fie unul potrivit pentru generația Millennials, cu metode și materiale adecvate grupului de vârstă. Un articol interesant despre cum învață generația tinerilor puteți găsi aici.

Vă prezentăm, așadar, detaliile grupei de germană pentru începători liceeni.

De ce germană?

Limba engleză a devenit un skill atât de răspândit, că nu mai reprezintă un avantaj atât de mare. Cunoașterea unei a doua limbi străine este deja o necesitate în educație și pe piața muncii. Iar cunoașterea limbii germane aduce cu sine o serie întreagă de beneficii pentru vorbitorii de germană.

 • Acces la unități de învățământ de calitate în țară și în afară, printr-un curs de germană pentru liceeni

În România există unități de învățământ, atât preuniversitare (școli și licee), cât și universitare, care oferă limba germană ca limbă modernă, fie ca limbă de predare (toate orele se țin în germană). Acestea tind să se poziționeze peste medie, în materie de calitatea serviciilor educaționale oferite.

De cele mai multe ori au colaborări cu profesori din afară, care sunt invitați să preia cursuri și materii, iar programa este mai apropiată de standardele europene.

Desigur, cunoașterea limbii germane nu oferă acces doar la unitățile de învățământ din România.

Limba germană este condiția de bază pentru admiterea la universități de renume internațional din Germania, Austria sau Elveția. Pentru tinerii care doresc să urmeze o facultate în Germania, de exemplu, există acest site cu recomandări și informații: Study in DE

Pentru ofertele de studiu în Germania există și nenumărate opțiuni de a accesa burse de studiu. Rețeaua PASCH a creat această pagină cu informații despre bursele accesbile viitorilor studenți.

 • Acces la programe extracurriculare, burse și proiecte speciale pentru vorbitorii de limba germană

Pe lângă oferta educațională formală de calitate, limba germană oferă acces la nenumărate proiecte pe limba germană, seminarii, ateliere, burse de diferite durată, atât în țară, cât și în afară.

Un exemplu este Asociația Gutenberg, care organizează periodic tabere pe limba germană pentru liceeni. Aceste tabere abordează subiecte precum leadership-ul, antreprenoriatul sau educația politică. Programele de acest gen oferă un cadru de dezbatere, creștere și autocunoaștere, pe lângă contextul de socializare și consolidare a unei comunități de tineri vorbitori de limba germană la nivel național.

La nivel internațional, elevii de liceu care vorbesc limba germană pot aplica pentru burse de 3 săptămâni, schimburi de experiență în Germania, prin programul PAD (Pädagogischer Austauschdienst).

De aceea, un curs de germană pentru liceeni ar putea fi o super oportunitate.

 • Deschidere către piața muncii din România și regiunea DACH (țările Germania, Austria, Elveția)

Indiferent de domeniu, cunoașterea unei limbi străine, și în special a limbii germane, presupune un avantaj competitiv pe piața muncii.

Acest avantaj poate oferi poziții mai avansate ierarhic, un salariu mai mare sau șanse mai ridicate de angajare, atât în România, cât și în afară.

Având în vedere că Germania este principalul partener al României în materie de import și export, oportunitățile de carieră sunt nenumărate pentru vorbitorii de limba germană.

Acestea sunt doar câteva argumente care susțin învățarea limbii germane, și lista poate continua..

De ce curs de germană pentru liceeni ONLINE?

Credem că educația este calea sigură de a schimba lumea în mai bine. Și credem că viitorul educației este în mediul online.

Indiferent de contextul social, cursurile online, deși lipsite de interacțiunea fizică, oferă o serie întreagă de beneficii.

De la costurile mai scăzute, când vine vorba de un curs online, până la comoditatea de a participa la sesiunile de germană din căldura propriei locuințe, fără nevoia de deplasare, există o serie întreagă de avantaje. Am scris și un articol în care analizăm avantajele învățării online.

 • Un curs online presupune mai puține costuri
 • Participând la cursuri de germană online, dispare nevoia de deplasare și nu mai pierzi timp în trafic
 • Fiind în mediul online, cursurile sunt disponibile de oriunde, fie că te afli în Cluj, Timișoara, München sau Rotterdam.
 • În mediul online, avem posibilitatea de a înregistra fiecare sesiune, așa că nu trebuie să îți faci griji dacă nu poți participa la vreo oră

Ce înseamnă un curs de germană pentru liceeni online la Centrul Gutenberg?

În primul rând, un curs de germană la Centrul Gutenberg înseamnă cursuri în grupe, nu meditații individuale.

De ce germana în grupe și nu meditații la germană pentru începători liceeni?

Primim deseori solicitări de a oferi ore în privat pentru elevi, însă noi suntem adepții cursurilor în grupe. De ce? Este foarte simplu.

Poate că într-o sesiune privată, doar elev-profesor, elevul beneficiază de mai multă atenție, mai multe informații.

Într-o grupă, însă, comunicarea nu mai este unidirecțională. Profesorul predă și elevul ascultă. Cursurile pe grupe ne oferă posibilitatea de a folosi metode interactive și de a crea mai multe contexte pentru comunicare orală.

De asemenea, fiind mai mulți elevi de vârste apropiate, o dată ce se obișnuiesc unii cu alții, se mai pierde din timiditate și inhibiții. Astfel, rămâne loc pentru curajul de a exersa cât mai mult limba germană. Considerăm că acesta este formatul cel mai potrivit vârstei pentru un curs de germană pentru liceeni, care să asigure o învățare eficientă și plăcută.

Cursurile online ale Centrului Gutenberg

Indiferent de mediu, cursurile de germană online ale Centrului Gutenberg respectă cerințele încadrării în standardele de limbă europene.

Pentru a înțelege ce înseamnă fiecare nivel de limbă, puteți citi acest articol, care explică ce și cât putem comunica și înțelege la finalul fiecărui modul de limba germană.

Astfel, un modul de germană online cuprinde:

 • 16 de sesiuni live cu un profesor, a câte o oră și jumătate fiecare. Sesiunile sunt programate și anunțate public, în prealabil.
 • 1 suport de curs în format digital
 • 16 pdf-uri cu teme pregătitoare pentru fiecare capitol care va fi parcurs în timpul cursului. Temele îmbină atât componenta de vocabular, cât și cea de gramatică.
 • 30 de materiale digitale interactive, pregătite pentru a facilita interacțiunea între cursanți și trainer și comunicarea live
 • 1 mentor la dispoziția cursantului pentru comunicare, ghidare, corecturi teme, sprijin în procesul de învățare a limbii germane
 • acces în platformele Google, pe care se regăsesc materialele folosite în cadrul sesiunilor online, precum și recomandări și resurse suplimentare
 • garanția învățării – dacă la final de modul parcurs online alături de noi, nu sunteți mulțumit/-ă de rezultate sau nu considerați că ați învățat suficient, oferim banii înapoi.*

*Citiți despre politica de anulare și retur aici.

Care este orarul?

Orele de germană se desfășoară în mediul online, programate în câte 2 întâlniri pe săptămână. Orarul exact al fiecărei grupe se anunță în prealabil.

În grupe de maxim 10 participanți, îi așteptăm pe cei interesați să ni se alăture la cursuri!

Detaliile despre ce înseamnă un curs de începători în limba germană la Centrul Gutenberg le puteți accesa aici. Am pregătit un articol special, care detaliază ce anume se învață într-un modul de începători, când vine vorba de învățarea limbii germane.

Pentru module de alt nivel te rugăm să iei legătura cu echipa noastră pentru testul de încadrare pe nivel și informații despre orar.

Cât costă un curs de germană pentru liceeni online și cum pot face plata?

Ce trebuie să fac să mă înscriu?

Înscrierea la cursuri de germană online este cât se poate de simplă. Trebuie să urmezi 3 pași: selectează metoda de plată de mai jos, completează informațiile și efectuează plata pentru a-ți rezerva locul la curs.

Cât mă costă o serie de cursuri de germană online?

O ședintă de o oră și jumătate costă 50 lei. Un modul complet, de 16 de ședințe, ajunge la suma totală de 800 lei. Plata se poate face integral sau în 2 tranșe lunare, în valoare de 400 lei.

Ce variante de plată am?

Pentru oricare modul, există posibilitatea de plată cu cardul direct pe site. Ajunge să selectați serviciul dorit din meniu.

Alternativa este de plată prin virament, opțiune la care vă transmitem datele firmei în prealabil.

Te așteptăm să iei legătura cu noi la 0742 542 972 sau info@invatagermana.ro, în cazul în care apare orice întrebări.

Share This :