Cursuri de germană online – Învață germană cu profesor

280 lei700 lei

Cursurile de germană online cu profesor sunt disponibile la un preț foarte accesibil și cu multe beneficii și instrumente de învățare online. Toate detaliile apar mai jos în video sau descriere. Dacă aveți întrebări ne puteți suna la 0742 542 972 (Andreea) sau contacta pe mail la info@invatagermana.ro. Vă rugăm să selectați una din cele 2 opțiuni de plată.

SKU: 500 Categorie: Etichetă:

Descriere

Detalii în video sau în textul de mai jos:

Cursuri de germană online? Probabil că această întrebare te-a adus aici. Și ai ajuns în locul potrivit, Centrul Gutenberg îți prezintă detaliat cursurile de limba germană online cu profesor, oferite pentru grupe de adulți.

În primul rând, de ce limba germană?

Avantajele cunoașterii limbii germane

Se spune că universul a inventat eternitatea, doar pentru a avea timp să învățăm limba germană..

În realitate, limba germană nu este nici atât de dificilă, nici atât de inaccesibilă, cum este prezentată în mituri și glume.

Mai mult, există o serie întreagă de beneficii pentru vorbitorii de germană.

 • Germana este un avantaj pe piața muncii din România

Indiferent de domeniu, cunoașterea unei limbi străine, și în special a limbii germane, presupune un avantaj competitiv pe piața muncii. Acest avantaj poate oferi poziții mai avansate ierarhic, un salariu mai mare sau șanse mai ridicate de angajare.

 • Limba germană oferă deschidere către piața muncii din regiunea DACH (țările Germania, Austria, Elveția)

Cunoașterea limbii germane oferă posibilitatea emigrării cu mai multă ușurință sau dezvoltarea de colaborări cu clienți din afară, mult mai ușor. Având în vedere că Germania este principalul partener al României în materie de import și export, oportunitățile de carieră sunt nenumărate pentru vorbitorii de limba germană.

 •  Pentru toți cei cu prieteni, rude și apropiați plecați în Germania, Austria, Elveția, germana poate fi puntea de legătură

Dacă unii membrii ai familiei au plecat deja peste hotare sau ai prieteni care s-au mutat în regiunea DACH, germana poate fi liantul care vă ajută să mențineți legătura. Ce să mai vorbim despre cei mici, care pot se nasc și cresc acolo, fără a mai cunoaște limba română?

 

Beneficiile unui curs online

De ce cursuri online și învățare în mediul virtual?

Credem că educația este calea sigură de a schimba lumea în mai bine. Și credem că viitorul educației este în mediul online. 

Indiferent de contextul social, cursurile online, deși lipsite de interacțiunea fizică, oferă o serie întreagă de beneficii. 

De la costurile mai scăzute, când vine vorba de un curs online, până la comoditatea de a participa la sesiunile de germană din căldura propriei locuințe, fără nevoia de deplasare, există o serie întreagă de avantaje la care avem acces când ne hotărâm să urmăm un curs online. Am scris și un articol în care analizăm avantajele învățării online.

 • Un curs online presupune mai puține costuri
 • Participând la cursuri de germană online, dispare nevoia de deplasare și nu mai pierzi timp în trafic
 • Fiind în mediul online, cursurile sunt disponibile de oriunde, fie că te afli în Cluj, Timișoara, München sau Rotterdam.
 • În mediul online, avem posibilitatea de a înregistra fiecare sesiune, așa că nu trebuie să îți faci griji dacă nu poți participa la vreo oră

Ce înseamnă cursurile de germană online la Centrul Gutenberg?

Indiferent de mediu, cursurile de germană online ale Centrului Gutenberg respectă cerințele încadrării în standardele de limbă europene. Pentru a înțelege ce înseamnă fiecare nivel de limbă, puteți citi acest articol, care explică ce și cât putem comunica și înțelege la finalul fiecărui modul de limba germană.

Astfel, un modul de germană online cuprinde:

 • 20 de sesiuni live cu un profesor, a câte o oră și jumătate fiecare. Sesiunile sunt programate și anunțate public, în prealabil.
 • 1 suport de curs în format digital
 • 15 pdf-uri cu teme pregătitoare pentru fiecare capitol care va fi parcurs în timpul cursului. Temele îmbină atât componenta de vocabular, cât și cea de gramatică.
 • 30 de materiale digitale interactive, pregătite pentru a facilita interacțiunea între cursanți și trainer și comunicarea live
 • 1 mentor la dispoziția cursantului pentru comunicare, ghidare, corecturi teme, sprijin în procesul de învățare a limbii germane
 • acces în platformele Google, pe care se regăsesc materialele folosite în cadrul sesiunilor online, precum și recomandări și resurse suplimentare
 • garanția învățării – dacă la final de modul parcurs online alături de noi, nu sunteți mulțumit/-ă de rezultate sau nu considerați că ați învățat suficient, oferim banii înapoi.*

*Citiți despre politica de anulare și retur aici.

 

Ce voi ști concret la sfârșitul unor cursuri de germană online?

În funcție de modulul ales și nivelul de limbă la care ești încadrat, poți stăpâni diferite componente, atât de vocabular, cât și de gramatică.

De exemplu, în cazul unui curs de începători, obiectivele didactice sunt structurate astfel:

Componenta de vocabular a cursului de germană

După absolvirea cursului:

 • vei putea să saluți, să te prezinți pe tine și pe familia ta;
 • vei putea enumera, cunoaște și înțelege ocupațiile și meseriile, diferite hobby-uri și activități zilnice;
 • vei putea jongla cu numere, fie că vorbim de ore, prețuri, sau simplu numărat;
 • vei stăpâni tot ce ține de vocabularul casnic (locuință, mobilier, mese, alimente, activități specifice mediului casnic);
 • te vei putea orienta în oraș, cere și oferi indicații
 • vei fi turistul ideal, care cunoaște mijloacele de transport, se poate caza într-un hotel, comanda mâncare la restaurant sau interacționa cu personalul la nivel conversațional de bază.

Componenta de gramatică din cursul de germană

După absolvirea cursului de germană vei cunoaște:

 • pronunția,
 • conjugarea verbelor la prezent,
 • genul substantivelor,
 • declinarea și pluralul,
 • declinarea articolelor nehotărâte,
 • pronumele posesiv și pronumele interogativ,
 • prepozițiile locale și temporale,
 • pronumele demonstrativ și pronumele nehotărât.

Pentru fiecare modul ales există obiective clar definite. Dacă ești interesat de un alt modul, intermediar sau avansat de limba germană, te rugăm să iei legătura cu echipa noastră pentru o evaluare în prealabil. Efectuăm testele de încadrare pe nivel gratuit și facem tot ce ține de noi pentru a te plasa în grupa cea mai apropiată de nivelul tău real de limba germană.

Te așteptăm pe adresa noastră info@invatagermana.ro, dacă ai nevoie de mai multe informații despre cursuri de germană online și despre testele de încadrare pe nivel.

Cum ne propunem să ne atingem obiectivele învățării din cadrul cursurilor online?

Conținutul cursului are la bază ca schelet manuale de la editura Hueber, însă exercițiile și jocurile sunt adaptate mediului online, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi interactive.

La începutul fiecărui modul, cursanții noștri primesc link-urile și datele de acces necesare în platforma în care lucrăm și unde regăsesc toate materialele necesare desfășurării cu succes a cursului.

Sesiunile de cursuri de germană online sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la limba germană care ajută cursanții să progreseze.

Care este orarul următoarei grupe?

Următoarea grupă de începători este programată din 7 septembrie, cu orarul în fiecare luni și miercuri, între 19:00 – 20:30 (ora României). Pentru module de alt nivel te rugăm să iei legătura cu echipa noastră pentru testul de încadrare pe nivel și informații despre orar.

Cât costă o serie de cursuri de germană online și cum pot face plata?

Ce trebuie să fac să mă înscriu?

Înscrierea la cursuri de germană online este cât se poate de simplă. Trebuie să urmezi 3 pași: selectează metoda de plată de mai jos, completează informațiile și efectuează plata pentru a-ți rezerva locul la curs.

Cât mă costă o serie de cursuri de germană online?

O ședintă de o oră și jumătate costă 35 lei. Un modul complet, de 20 de ședințe, ajunge la suma totală de 700 lei.
Pe lângă cele 20 de sesiuni, fiecare modul cuprinde o ședință demo, gratuită, la început de modul.

Ce variante de plată am?

Pentru oricare modul, există posibilitatea de plată cu cardul direct pe site. Ajunge să selectați serviciul dorit din meniu.

Alternativa este de plată prin virament, opțiune la care vă transmitem datele firmei în prealabil.

 

Te așteptăm să iei legătura cu noi la 0742 542 972 sau info@invatagermana.ro, în cazul în care apar orice întrebări.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cursuri de germană online – Învață germană cu profesor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top