Centrul de limba germană Gutenberg desfășoară activități în următoarele orașe

București
Cluj – Napoca

Centrul Gutenberg din Cluj

Povestea centrului de limbă Gutenberg se desprinde din activitatea Asociației Gutenberg, unde o echipă de studenți a decis să îmbunătățească problemele identificate în comunitatea vorbitorilor de limba germană luând inițiativa și implementând proiecte de tineret.

Cu o experiență în spate de mai mult de șase ani de tabere pe limba germană, de seminarii interactive cu tinerii vorbitori de limba germană și de ateliere de lucru, am pornit la drum pe calea antreprenoriatului. Centrul Gutenberg de limbă  este un proiect creat din dorința de a construi un sistem sustenabil și durabil de inițiative antreprenoriale în spațiul germanofon, pentru consolidarea comunității vorbitorilor de germană și pentru dezvoltarea unor perspective de viitor pentru tinerii vorbitori de limba germană.

Inițiativa își propune să desfășoare cursuri de limba germană pentru începătorii și avansați de toate vârstele. Pentru a vă înscrie la un curs, vă recomandăm să accesați pagina de înscrieri la cursuri de limba germană

Centrul Gutenberg din București

CINE SUNTEM?

Centrul de Germană Gutenberg București este un proiect dezvoltat de o echipă tânără, actuali și foști membrii ai Asociației Gutenberg. Implicarea în proiectele organizației, experiența acumulată în spațiul germanofon și dorința de a contribui la creșterea comunității vorbitorilor de limba germană în România au dus la crearea Centrului de Limba Germană Gutenberg.

Prima inițiativă de acest gen a început la Cluj-Napoca în 2017, orașul care găzduiește și organizația-mamă. Din 2019 am decis să ne extindem activitatea centrului și în București.

Centrul Gutenberg București are ca scop principal organizarea de cursuri, ateliere și tabere în limba germană pentru copii, tineri și adulți.

CE NE RECOMANDĂ

Avem o experiență de 10 ani în lucrul cu tineretul, organizând de-a lungul anilor diferite proiecte, activități, tabere, conferințe pentru diferite grupuri de vârstă, vorbitoare de limba germană din România. Trainerii noștrii sunt, cu precădere, actuali sau foști membri ai asociației Gutenberg, care au acumulat experiență didactică și de gestionare a diferitelor grupuri pe parcursul activității asociației.. Împreună dezvoltăm proiecte interactive, bazate pe metode non-formale cu scopul de a învăța sau îmbunătăți limba germană.

CE OFERIM


Inițiativa se axează momentan pe elevii claselor 0-IV, vorbitori de limba germană, nivel avansat sau începător.
Suntem conștienți ce rol important joacă în viața personală și profesională cunoașterea unei limbi străine. De aceea, centrul nostru organizează tabere de zi tematice pe timpul verii, adresate elevilor care se încadrează în segmentul de vârstă menționat anterior.

Pentru mai multe detalii și înscrieri puteți accesa următorul link: https://tabaradegermana.ro/bucuresti/limba-germana-elevi-clasa-0-4/

Abonează-te la comunitatea vorbitorilor de limba germana și învață și tu limba germana

* câmpuri obligatorii

Vă rugăm să fiți de acord să vă trimitem Email-uri cu metode și articole în vederea învățării limbii germane, cursuri gratuite sau oferte în acest sens.

Puteți oricând să vă dezabonați de la acest newsletter.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.