Detalii curs: +40 752 162 117

Pune Germana în Coșul tău de Paște!

00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Germana pe mobil – 10 aplicații prin care poți învăța limba germană

Ce găsești în acest articol?

Ți-ai dorit să te apuci de învățat limba germană? Dar nu ai găsit resursele necesare? Iar prin resurse ne referim aici la un tutore, fie că este vorba de unul real, fie că vorbim de un tutore tehnologizat. În zilele noastre acesta poate lua forma unei aplicații din telefonul tău.

Așa că îți recomandăm să cauți aplicații care te învață germana pe mobil.

Să cunoști o limbă străină, vorbind aici de limba germană, poate reprezenta un avantaj din orice punct de vedere. Problema se ivește în momentul în care ne lovim de imposibilitatea găsirii timpului necesar pentru a învăța o nouă limbă.

Sau, în unele cazuri, imposibilitatea găsirii unei persoane care să te ajute în procesul de învățare.

În prezent e doar o chestiune de timp și dorință pentru a reuși să înveți cu succes o limbă care îți poate părea dificilă la început. Pentru o introducere în limba germană îți recomandăm acest articol.
Germana pe mobil - De ce ai nevoie pentru a vorbi limba germana?

De ce ai nevoie pentru a vorbi limba germana?

Pentru a putea descărca aceste aplicații nu ai nevoie de foarte multe, în principiu un smartphone și o pereche de căști sunt suficiente pentru a putea să devii un student bun în ceea ce privește dobândirea calităților de poliglot. Una din limbile care poate părea imposibil de învățat pe cont propriu este reprezentată de limba germană.

Indiferent de dificultatea anumitor cuvinte, aplicațiile concepute special pentru a reuși să înveți această limbă îți vor fi alături și nu te vor lăsa până în momentul în care nu dovedești că ți-ai însușit anumite cunoștințe.
Învață și tu Germana pe mobil!

Învață și tu Germana pe mobil! E simplu

Acest top 10 nu este un clasament sau o ierarhie, ordinea este aleatorie. Îți dorim multă răbdare să cauți aplicația care ți se potrivește ție cel mai bine, pe stilul tău de învățare. Cel mai important sfat pe care putem să ți-l dăm, este să nu renunți.

Ceea ce îți putem promite este că unele din aceste aplicații sunt distractive și animate, astfel încât procesul de învățare să pară o joacă. Unele dintre aceste aplicații le recomandăm și copiilor.

Learn German by Goethe-Institut e. V.

Learn German, aplicația realizată de Institutul Goethe, o considerăm poate cea mai bună și interactivă aplicație de învățat limba germana pe mobil de pe piață.

Din păcate nu este și variantă în limba română, dar se poate alege, engleză, spaniolă, itialiană sau pentru unii chiar și rusa.

La început va trebui să îți faci un personaj cu care să mergi prin această călătorie de învățare a limbii germane. Institutul Goethe este o entitate sprijinită de statul german care promovează limba germană în lume. Animațiile și interactivitatea se potrivește și nevoilor copiilor, astfel o recomandăm și în acest sens.

Deutschtrainer A1 by Goethe-Institut e.V.

Este o aplicație pentru începători, realizată de Institutul Goethe. Această aplicație are 10 capitole care te conduc prin vocabular, dar și prin diverse subiecte ale vieții cotidiene din Germania.

Veți exersa să numărați, să spuneți cât e timpul, dar și să plătiți într-un restaurant. De asemenea veți asculta câțiva prieteni care planifică o excursie.

Aplicația combină partea de citit, ascultare, scriere și te ajută să exersezi vocabularul în limba germana. Această aplicație nu este foarte animată, e mai simplă și funcționează bine și pe telefoane mai vechi.

Deutsche Welle – Learn German

Deutsche Welle este un post de radio deținut de ARD. Deutsche welle a emis în România din 1963, prima emisiune în limba română. Ei acum, cu modernizarea, ei și-au făcut și aplicație și un site minunat.

Aplicația are integrata diverse filmulețe, desigur în care vorbesc nativi limba germană, iar filmulețele au subtitrare în limba germană.

Aplicația se adresează atât începătorilor cât și intermediarilor, de la A1 până la B2. Dacă nu știți ce înseamnă aceste combinații de litere și cifre, vă invităm să citiți mai multe aici despre nivelele de limbă germană.

Duolingo

Vizitează site
Aplicație chiar faină pentru a învăța limba germana pe mobil. Dacă ții cont de sfaturile primite de la aceasta, să te aducă la un nivel conversațional.

Această aplicație vine cu avantajul că pe lângă faptul că poți învăța să scrii și să vorbești în limba germană, aceasta te ajută și la perfecționarea pronunției cuvintelor din limba germană și nu te lasă să treci mai departe până nu reușești să demonstrezi că ți-ai însușit pronunția corectă.

Reminder-urile trimise de această aplicație te ajută să nu uiți să acorzi în fiecare zi 10-15 minute. Aplicația te ține conectat și te ajută să-ți testezi zilnic cunoștințele dobândite și să înveți câte ceva nou.

50 languages

Vizitează site
Și această aplicație este ideală pentru aceia dintre noi care doresc să învețe limba germana pe mobil, de la zero. Aplicația promite să îți poți însuși cunoștințe în ceea ce privește limba germană necesare la nivel conversațional.

Ce poate fi mai plăcut decât să vizitezi o țară și să te poți descurca în limba ei?
Dacă vei fi pus în situația în care îți dorești să vizitezi Germania, te poți folosi de cunoștințele dobândite prin intermediul aplicației atunci când fie te cazezi la hotel, sau chiar în momentul în care îți comanzi ceva de mâncare cu specific german sau nu.

Worth a try from my point of view!

Babel- learn german

Vizitează site
Babel- learn german reușește să pună accentul strict pe învățarea limbii germane. Reușește să te te învețe germana la un nivel la care te poți descurca într-o conversație fie că este vorba de o conversație la recepția unui hotel sau o conversație despre real-life și mult mai practică, despre topic-uri stricte.

O lecție durează aproximativ 15 minute, timp ideal unei călătorii prin oraș cu autobuzul. Asta desigur, dacă aplicația se bucură de atenția totală a ta.

Lecțiile din cadrul aplicației sunt create de experți lingviști, deci nu trebuie să-ți faci probleme în ceea ce privește existența anumitor erori lingvistice.

Consider că această aplicație te ajută să treci peste timpii morți de zi cu zi într-un mod mult mai practic.

HelloTalk

Vizitează site
HelloTalk reușește să vină pe piața aplicațiilor de învățare a limbii germane cu un aspect nou și interactiv. Pe lângă faptul că reușește să te învețe limba germană de la 0 și să te aducă la un nivel conversațional, această aplicație îți oferă și posibilitatea de a dialoga cu vorbitori nativi ai limbii germane.

Tot această aplicație te ajută și în momentul în care îți dorești să scrii ceva în limba germană și îți corectează textul de eventualele greșeli.

Pe lângă acest aspect te ajută și la pronunția corectă a textului scris de tine. Ajutor pe care ți-l oferă aplicația este traducerea vocală și analiza pronunției.

FluentU: Language Learning App

Vizitează site
Prin intermediul acestei aplicații poți învăța limba germană pe mobil urmărind video-uri de pe internet. Pe acestea le poți descărca și asculta atunci când fie te afli în trafic sau pe drum când pornești într-o călătorie.

Dispui de transcript-ul videourilor și le poți pune pe pauză în orice moment dorești pentru a căuta traducerea diferitelor cuvinte.

Un alt aspect interesant în ceea ce privește această aplicație este reprezentat de faptul că există o secțiune de întrebări și răspunsuri. Aplicația, ca orice aplicație bună are și exemple personalizate în funcție de istoricul fiecărui cont existent.

Din punctul nostru de vedere, această aplicație poate completa o altă aplicație care să te ajute să pui bazele limbii germane, metoda urmării video-urilor împreună cu transcript-ul acestora completând nivelul de cunoștințe a unei limbi străine.

Rosetta Stone: Learn Languages

Vizitează site
Aplicația aceasta te poate ajuta în ceea ce privește completarea cunoștințelor de limba germană dobândite cu ajutorul aplicațiilor de bază pentru învățare a limbii germane. Aplicația te ajută să îți îmbunătățești pronunția și  vorbitul în limba germana.

Modalitatea de învățare la care această aplicație recurge este reprezentată de metoda imersiunii. Astfel poți  intermediul căreia poți dobândi cunoștințe despre multe topicuri din viața de zi cu zi. Un avantaj al acestei aplicații este posibilitatea de a învăța oriunde te afli și în orice moment al zilei.

Ținând cont de faptul că și pentru unii învățarea limbii germane reprezenta un lucru imposibil de făcut pe cont propriu, cu ajutorul aplicațiilor descrise anterior am reuși să punem bazele unei limbi aparent dificile.

În prezent, oricine poate învăța limba germană pe mobil pe cont propriu, este doar nevoie de un telefon smart sau o tabletă și conexiune la internet. Singurul lucru care îți mai rămâne este să îți oferi ție timp și răbdare până când reușești.

Ție care aplicație ți-a plăcut, pe care ai sau le-ai testat? Scrie-ne, dacă crezi că ar mai trebui adăugate sau scoase anumite aplicații din această listă. Tu unde înveți germana pe mobil?
Germana pe mobil - curs de germana online

Bonus – Cursuri de limba germană online

Dacă vrei să te apuci de limba germană și crezi ca aceste aplicații nu te ajută sau nu se mulează pe stilul tău de învățare, îți recomandăm un curs online, unde poți învăța germana pe mobil, dar cu ajutorul unui profesor și alături de alți colegi.

Participând la cursul de germană online, dispare nevoia de deplasare și nu mai pierzi timp în trafic. De asemenea, fiind în mediul online, cursurile sunt disponibile de oriunde, fie că te afli în Cluj, Timișoara, München sau Rotterdam.

De la costurile mai scăzute, când vine vorba de un curs online, până la comoditatea de a participa la sesiunile de germană din căldura propriei locuințe, fără nevoia de deplasare, există o serie întreagă de avantaje la care avem acces când ne hotărâm să urmăm un curs online.

Am scris și un articol în care analizăm avantajele învățării online.

Află mai multe despre cursurile noastre de germană online din videoclipul de mai jos:

Te așteptăm la noi la cursurile de germană!

Dacă ți-a plăcut articolul acesta, îți recomandăm și:

invata limba germana cu ajutorul unor cursuri

Cursuri de germană pentru adulți

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba germană și nu numai.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l și la alții:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Creează-ți un cont și obține acces la

Lecții gratuite de germană online

Reduceri de Black Friday