Iasi

Învață germană printr-un

Curs de germană online

accesibil de oriunde, pentru începători, din 2 decembrie.

Invata germana - curs de germana in cluj

Învață germană acum printr-un

Curs de germană online

accesibil de oriunde, pentru începători, din 2 decembrie.

Cursul de limba germană la Centrul Gutenberg Iasi

Noi credem că ”totul este o decizie”! Dacă vrei să te apuci de limba germană, ia acum decizia să te apuci de curs, iar cu restul te ajutăm noi. 

Cât durează un curs de germană și ce oferim?

  • Un curs durează 10 săptămâni. În fiecare săptămână vor fi 2 sesiuni a câte 2 ore fiecare.
  • O sesiune de 2 ore costă 35 RON, în total 700 RON cursul
  • Grupele sunt formate din maxim 10 cursanți
  • Oferim garanția învățării. Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de cele învățate și că nu ne-am atins parametrii asumați la început de cursului de germană, vă oferim un loc gratuit la un al doilea modul complet, cu o altă grupă. Dacă nici după această experiență nu sunteți mulțumit(ă), vă restituim banii integral.
Curs de germana pentru incepatori
Curs de germana in Cluj

Ce vei ști concret la sfârșitul cursului de germană?

Componenta de vocabular a cursului de germană

După absolvirea cursului vei stăpâni:  formele de salut și te vei putea descurca oriunde ai merge: în restaurant sau la piață, orice nativ va putea să te înțeleagă. Vei fi capabil să vorbești despre tine și familia ta, și le vei putea relata cunoscuților despre obiectivele turistice vizitate și pățaniile din excursii. Îi vei putea povesti unui neamț despre ce faci tu ca să îți câștigi pâinea zilnică și ce activități ai tu într-o duminică toridă.

Componenta de gramatică din cursul de germană

După absolvirea cursului de germană vei cunoaște: regulile gramaticale de bază, pronunția celor mai (aparent) complicate cuvinte (cum ar fi: ausschließlich), conjugarea verbelor la timpurile potrivite, (înspăimântătoarele) articole ale substantivelor, cum să creezi cele mai lungi substantive în limba germana (Finanzmarktstabilisierungsgesetz) și alte particularități ale limbii germane.

Cum ne propunem să ne atingem obiectivele învățării din cadrul cursului?

Conținutul cursului are la bază ca schelet manuale de la editura Hueber, însă exercițiile și jocurile sunt create de trainerii centrului Gutenberg, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi interactive.

La începutul fiecărui modul, cursanții primesc un biblioraft cu suportul de curs inițial, în care se adaugă fișele de lucru și diferitele materialele aferente fiecărei sesiuni. Aceleași materiale folosite în format fizic se pun la dispoziția cursanților și în format digital, pentru a putea fi accesate oricând.

Cursurile sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la limba germană care ajută cursanții.

Aici am scris un articol mai detaliat despre un curs la Centrul Gutenberg și tot ce presupune el.

Curs de germana pentru incepatori

Mergi direct la formular

Înscrie-te la cursul de limba germana pentru incepatori acum!

De ce să optezi pentru un curs de germană online în cadrul Centrului Gutenberg? Noi îți oferim niște motive temeinice pentru a te alătura comunității noastre!

Credem că o comunitate a vorbitorilor de limba germană este ceea ce ne face pe noi speciali. Am început să îi punem bazele acestei comunități în 2009.

Peste 10 ani experiență

– Avem o experiență de peste 10 ani în domeniul educației non-formale în limba germană: căutăm mereu metode interactive și inovatoare de a preda și suntem o comunitate a cărei scop primordial e perfecționarea limbii germane

Avantajele învățatului online

– În primul rând comoditate și confort:nu va fi nevoie să te deplasezi nicăieri, vei putea accesa atât materialele, cât și pltaforma de cursuri din orice locație îți dorești. Comunitatea online e de proporții vaste și îți oferă flexibilitate și accesibilitate

Comunitatea Gutenberg

– Am construit comunitatea și asociația Gutenberg, a vorbitorilor de limba germană din România,

Curs de limba germana in cluj
Invata germana - curs de germana in cluj

Care e demersul înscrierii?

Înscrierea la acest curs de germană e simplă și se face în 3 pași:

  1. selectează metoda de plată de mai jos,
  2. completează informațiile și
  3. efectuează plata pentru a-ți rezerva locul la curs

Ce variante de plată ai?

Plătește integral și beneficiază de 10% reducere, plătind astfel pentru curs doar 810 lei pentru 20 de sesiuni a câte 2 ore.

Platește integral – 700 lei

Poți opta pentru plata unui avans de 280 de lei pentru a-ți rezerva locul la cursul de limba germană. Restul sumei se poate achita în 2 tranșe pe parcursul cursului.