Detalii curs: +40 752 162 117

Pune Germana în Coșul tău de Paște!

00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Meditații Germană – Online, cu Profesor

736 lei6.825 lei

Alege formatul meditațiilor de germană online care ți se potrivește, personalizează durata acestora și începe-ți călătoria în aprofundarea limbii germane!

Observație: meditațiile se pot achiziționa începând cu un număr de minim 5 sesiuni.

Meditații germană - beneficii:

Învățare rapidă și eficientă

Meditațiile de germană online, în format 1 la 1, presupun un conținut adaptat nevoilor tale.

Format remote

Te poți conecta la cursul individual din orice oraș, astfel dispare nevoia de deplasare și nu mai pierzi timp în trafic.

Flexibilitate

Dacă într-o zi nu poți participa la un curs, este suficient să anunți cu 24 h înainte, iar acesta va fi reprogramat (în caz contrar se va reține suma de bani aferetentă sesiunii anulate).

Cum se desfășoară sesiunile de meditații de germană online:

Meditațiile sunt live

Sesiunile nu sunt preînregistrate, te întâlnești cu un profesor care îți explică, predă și care facilitează discuții și dialoguri unu la unu pe parcursul cursurilor.

Suport în învățare

La începutul fiecărui modul, vei primi link-urile și datele de acces necesare pentru platforma pe care o utilizăm. De asemenea, aici se regăsesc toate materialele necesare desfășurării cu succes a cursului individual.

Formatul meditațiilor de germană:

Meditații - conținut
clasic

Se urmărește programa standard aferentă nivelului de limbă al cursantului (manual + materiale suplimentare, în funcție de nevoi). Este recomandat persoanelor care își doresc să converseze în limba germană în contexte cotidiene.

Meditații - conținut parțial adaptat

Se urmează programa aferentă nivelului, dar se pot face modificări sub 50% din totalitatea sesiunilor. Este recomandat persoanelor care sunt interesate de alte domenii care necesită limbaj de specializare parțial.

Meditații - conținut adaptat integral

Se fac modificări de peste 50% la programa aferentă nivelului și se adaptează integral nevoilor cursantului. Este recomandat persoanelor care sunt interesate de un anumit domeniu de activitate și necesită limbaj de specializare.

Personalizarea meditațiilor de germană:

În funcție de pachetul pentru care ai optat, vom personaliza cursul.

Sesiunile de meditații de germană online presupun:

 

Vezi mai multe despre politica de confidentialitate aici.

Sesiunile de meditații includ:

De asemenea, cursurile de limba germană ale Centrului Gutenberg respectă cerințele încadrării în standardele europene de referință pentru limbile străine. Vezi mai multe detalii despre nivelurile de germană aici.

Sfaturi extracurriculare:

Cursurile sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică și alte metode de expunere la limba germană care te vor ajuta să progresezei.
Invata rapid limba germana cu un profesor

Îți dorești un curs de germană integral?

Înscrierea la un online curs de germană e simplă și se face în 3 pași: mergi pe pagina produsului dând click mai jos, pe buton. Selectezi nivelul de limbă și modalitatea de plată și efectuezi inscrierea. Iata ce iti ofera cursul online de germana:

Diferența dintre meditatii și cursurile de germană:

Meditațiile

Sunt 100% personalizate de tine cu ajutorul profesorului. Tu alegi durata (de la 60 la 120 de minute), intervalul orar (dimineața, la prânz sau seara) și recurența cursului. De asemnea, cursul se pliază doar ritmului tău de învățare deoarece nu ai colegi de grupă.

Cursurile de grup

Sunt pentru persoanele care iubesc socializare și le place să învețe cu parteneri de discuție care au același nivel de limbă ca al lor. De asemnea, fiindcă se lucrează în echipă orarul, la fel ca durata și recurența cursului sunt fixe - 17 sesiuni, a câte 90 de minute, de două ori pe săptămână.

Descoperă reducerile pe care le ai la achiziția cursurilor

Accesează butonul de mai jos și vezi reducerile de care poți dispune atunci când achiziționezi unul dintre produsele noastre.
Meditații Germană - Online, cu Profesor 1
Meditații Germană - Online, cu Profesor 2

Vezi mai multe despre politica de retur

Înainte de achiziția unui curs, te invităm să te informezi cu privire la politica de retur a produselor. În acest sens ți-am pregătit toate detaliile de care ai nevoie. Pentru a le accesa, dă click pe butonul de mai jos.

Rezervă-ți locul la următoarele cursuri:

A1.1

din 10 iunie, luni și miercuri, ora 17:00, trainer Andreea M

A1.2

din 20 iunie, marți și joi, ora 17:00, trainer Dora

A1.1

din 26 iunie, luni și miercuri, ora 17:00, trainer Andrei

A2.1

din 26 iunie, luni și miercuri, ora 18:30, trainer Dora

A1.1

din 28 iunie, vineri și sambata, ora 18:00, trainer Teodora

B2.2

din 24 iunie, luni și miercuri, ora 19:00, trainer Andrei