TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Politica de anulare a rezervării unui loc la curs

  • Persoanele interesate de activitățile Centrului Gutenberg au obligația de a respecta și onora rezervarea locului la curs.
  • În situația în care persoana nu ar mai putea onora rezervarea din motive personale, se obligă să notifice organizatorii cu privire la anularea rezervării, fie prin telefon direct la numărul 0742 542 972, fie prin e-mail la adresa info@invatagermana.ro, cu minim 1 zi înainte de demararea cursului, pentru a beneficia de returnarea integrală a taxei.
  • În cazul în care anularea rezervării se face după începerea cursurilor, participantului nu îi va fi returnată tranșa aferentă primei luni de curs (400 de Lei). Tariful profesorului ce susține cursul este plătit în continuare de către Centrul Gutenberg, chiar dacă unul dintre cursanți se retrage sau rămâne în grupă, așa că reținem suma aferentă primei luni (400 de Lei) pentru locul pe care l-ați ocupat la înscriere.
  • În cazul în care persoana care dorește să se retragă de la curs în timpul primei luni de cursuri și a achitat integral taxa de participare, îi va fi restituită suma aferentă celei de-a doua luni de curs (400 din 800 de lei).

Politica de retur

Oferim garanția învățării. În cazul în care un cursant al Centrului Gutenberg este nemulțumit de serviciile oferite și consideră că aceste servicii nu și-au atins obiectivele de învățare, acesta beneficiază de un loc gratuit într-o altă grupă, la încheierea modulului ales.

Pentru a beneficia de garanția învățării, un cursant trebuie să:

  • facă dovada participării la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în modulul pentru care s-a înscris;
  • rezolve minim 75% din exercițiile pregătitoare primite.

În cazul în care nici după urmarea cursurilor într-o a doua grupă clientul nu este mulțumit de rezultatele de învățare obținute, acesta primește suma achitată integral înapoi, dacă:

  • face dovada participării la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în cel de-al doilea modul;
  • rezolvă minim 75% din exercițiile pregătitoare primite.

Vă mulțumim că ați ales serviciile Centrului Gutenberg!

Oferim garanția învățării!

În cazul în care sunteți nemulțumit de serviciile oferite, beneficiați de un loc gratuit într-o altă grupă. Condiția este să participați la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în modul și să aveți minim 75% din exerciții și teme rezolvate.

În cazul în care nici după urmarea cursurilor într-o a doua grupă nu sunteți mulțumit de rezultate, atunci veți primi suma achitată integral înapoi, dacă condițiile de participare și rezolvare a exercițiilor și temelor din a doua grupă sunt îndeplinite.