Detalii curs: +40 752 162 117

Vino cu jumătatea ta la cursuri și primiți al doilea curs redus cu 50%!

Zile
Ore
Minute
Secunde

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Politica de anulare a înscrierii unui loc la curs

  • Persoanele interesate de activitățile Centrului Gutenberg au obligația de a respecta și onora rezervarea locului la curs.
  • În situația în care persoana nu ar mai putea onora rezervarea din motive personale, se obligă să notifice organizatorii cu privire la anularea rezervării, fie prin telefon direct la numărul +40 752 162 117 , fie prin e-mail la adresa info@invatagermana.ro, cu minim 7 zile înainte de demararea cursului, pentru a beneficia de jumătate din suma achitată.
  • În cazul în care anularea rezervării se face după începerea cursurilor, participantului nu îi vor fi restituiți banii. Tariful profesorului care susține cursul este plătit în continuare de către Centrul Gutenberg, chiar dacă unul dintre cursanți se retrage sau rămâne în grupă, așa că reținem suma aferentă pentru locul pe care l-ați ocupat la înscriere.

Politica de retur

Oferim garanția învățării. În cazul în care un cursant al Centrului Gutenberg este nemulțumit de serviciile oferite și consideră că aceste servicii nu și-au atins obiectivele de învățare, acesta beneficiază de un loc gratuit într-o altă grupă, la încheierea modulului ales.

Pentru a beneficia de garanția învățării, un cursant trebuie să:

  • facă dovada participării la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în modulul pentru care s-a înscris;
  • rezolve minim 75% din exercițiile pregătitoare primite.

În cazul în care nici după urmarea cursurilor într-o a doua grupă clientul nu este mulțumit de rezultatele de învățare obținute, acesta primește suma achitată integral înapoi, dacă:

  • face dovada participării la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în cel de-al doilea modul;
  • rezolvă minim 75% din exercițiile pregătitoare primite.
 

Vă mulțumim că ați ales serviciile Centrului Gutenberg!

Oferim garanția învățării!

În cazul în care sunteți nemulțumit de serviciile oferite, beneficiați de un loc gratuit într-o altă grupă. Condiția este să participați la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în modul și să aveți minim 75% din exerciții și teme rezolvate.

În cazul în care nici după urmarea cursurilor într-o a doua grupă nu sunteți mulțumit de rezultate, atunci veți primi suma achitată integral înapoi, dacă condițiile de participare și rezolvare a exercițiilor și temelor din a doua grupă sunt îndeplinite.

Înscrie-te pe Lista Moșului

Crăciunul ăsta nu rămâi fără cadou, căci poți câștiga: