Detalii curs: +40 752 162 117

Pune Germana în Coșul tău de Paște!

00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Politica de anulare a înscrierii unui loc la curs

 • Persoanele interesate de activitățile Centrului Gutenberg au obligația de a respecta și onora rezervarea locului la curs.
 • În situația în care persoana nu ar mai putea onora rezervarea din motive personale, se obligă să notifice organizatorii cu privire la anularea rezervării, fie prin telefon direct la numărul +40 752 162 117 , fie prin e-mail la adresa info@invatagermana.ro, cu minim 7 zile înainte de demararea cursului, pentru a beneficia de jumătate din suma achitată.
 • Chiar dacă au trecut cele 7 zile și au avut loc maxim 2 cursuri, poți să vorbești cu un prieten să îți ia locul la curs. Persoana care te înlocuiește la curs trebuie să dea testul de limbă și să aibă nivelul adecvat.
 • În cazul în care anularea rezervării se face după începerea cursurilor, participantului nu îi vor fi restituiți banii. Tariful profesorului care susține cursul este plătit în continuare de către Centrul Gutenberg, chiar dacă unul dintre cursanți se retrage sau rămâne în grupă, așa că reținem suma aferentă pentru locul pe care l-ați ocupat la înscriere.
 • În cazul campaniilor în care beneficiați de reduceri și sunteți eligibili pentru retur suma returnată se va calcula astfel*:
  Suma echivalentă modulelor parcurse – suma plătită conform ofertei = suma returnată.
  *În cazul campaniilor există diferențe la rambursare, a se vedea regulamentul fiecărei campanii

Politica de retur

Oferim garanția învățării. În cazul în care un cursant al Centrului Gutenberg este nemulțumit de serviciile oferite și consideră că aceste servicii nu și-au atins obiectivele de învățare, acesta beneficiază de un loc gratuit într-o altă grupă, la încheierea modulului ales.

Pentru a beneficia de garanția învățării, un cursant trebuie să:

 • facă dovada participării la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în modulul pentru care s-a înscris;
 • rezolve minim 75% din exercițiile pregătitoare primite.

În cazul în care nici după urmarea cursurilor într-o a doua grupă clientul nu este mulțumit de rezultatele de învățare obținute, acesta primește suma achitată integral înapoi, dacă:

 • face dovada participării la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în cel de-al doilea modul;
 • rezolvă minim 75% din exercițiile pregătitoare primite.
 

Vă mulțumim că ați ales serviciile Centrului Gutenberg!

Oferim garanția învățării!

În cazul în care sunteți nemulțumit de serviciile oferite, beneficiați de un loc gratuit într-o altă grupă. Condiția este să participați la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în modul și să aveți minim 75% din exerciții și teme rezolvate.

În cazul în care nici după urmarea cursurilor într-o a doua grupă nu sunteți mulțumit de rezultate, atunci veți primi suma achitată integral înapoi, dacă condițiile de participare și rezolvare a exercițiilor și temelor din a doua grupă sunt îndeplinite.

Rezervă-ți locul la următoarele cursuri:

A1.1

din 10 iunie, luni și miercuri, ora 17:00, trainer Andreea M

A1.2

din 20 iunie, marți și joi, ora 17:00, trainer Dora

A1.1

din 26 iunie, luni și miercuri, ora 17:00, trainer Andrei

A2.1

din 26 iunie, luni și miercuri, ora 18:30, trainer Dora

A1.1

din 28 iunie, vineri și sambata, ora 18:00, trainer Teodora

B2.2

din 24 iunie, luni și miercuri, ora 19:00, trainer Andrei