Detalii curs: +40 752 162 117

Pune Germana în Coșul tău de Paște!

00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Traineri

Trainer limba germana Andrei Crișan

Andrei

Andrei, colegul nostru de la Centrul Gutenberg, este doctorand și asistent universitar al Facultății de Litere, unde a absolvit cu dublă specializare (Engleză-Germană) în 2016. Andrei are o experiență de predare de peste cinci ani, acumulată atât la centru, cât și în mediul academic. Este caracterizat de pragmatism, seriozitate și o implicare activă în dezvoltarea unei programe adaptată nevoilor cursanților.

Review-urile pentru acest trainer:

Andrei, un excelent profesor cu un mod de predare foarte bine pus la punct dar si pliabil pe nevoile noastre de a înțelege limba germana. Mult succes !
Marii Elena
Deși am luat-o de la 0 cu limba germană, pot spune că am rămas plăcut surprinsă de cât de ușor a făcut Andrei să pară tot procesul de învățare! Începând cu pronunția cuvintelor (care mi se părea imposibilă înainte să încep cursul) și terminând cu elementele de gramatică, totul a fost ușor și distractiv!
Diandra Secrieru
Andrei a fost deschis la întrebări și ne-a motivat pe tot parcursul procesului de învățare. Modelul de predare e unul foarte logic și transparent.
Elena Popa
La Centrul Gutenberg am avut parte de o experiență minunată, de un profesor cu multă răbdare, bine pregătit, care m-a ajutat să trec peste teama pe care o aveam legată de limba germană și să cred că „imposibilul” poate deveni posibil!
Carmen Tanase
Am finalizat recent modulul A1.1 cu domnul Andrei care prin felul și tehnicile sale de predare, modul interactiv și maniera prietenoasă în care s-au desfășurat cursurile, am reușit să înțeleg gramatica limbii germane și să depășesc teama de a greși. Un alt punct forte este disponibilitatea și sprijinul acestuia cu informații, materiale și ajutor, răspunzând punctual la toate nelămuririle și întrebările pe care le-am avut.
Patricia Basa
Am încheiat modulul A1 cu dl. profesor Andrei și pot spune că sunt foarte mulțumit, atât de modul de prezentare cât și de explicațiile oferite la clasă. Explicații simple, logice, nu se insistă foarte mult pe teorie, doar chestiile de bază ce trebuiesc clar însușite și asta mi s-a părut excelent.
Ioan-Marius Garcea
Echipa Gutenberg

Adrian

Adrian este trainerul cel mai vechi de la Centrul Gutenberg, renumit în rândul cursanților pentru răbdarea și căldura pe care o are în cadrul cursurilor. Are un background de studii exclusiv în limba germană și deține o experiență de predare de peste șase ani. Metodele de învățare folosite de el s-au dovedit a fi foarte eficiente de-a lungul timpului. Adrian folosește tehnici interactive și își ghidează cursanții la fiecare pas, astfel încât să înțeleagă limba germană în profunzime. Orele cu Adrian îți oferă claritate și cu siguranță nu vei pleca cu întrebări acasă.

Review-urile pentru acest trainer:

Foarte mulțumit de prof. Adrian, îi mulțumesc și pe această cale. Felicitări echipei!
Onur A.
Este prima dată când găsesc un curs lingvistic atât de bine structurat, astfel încât să diger armonios noutatea din limba germană, iar atmosfera este plăcută!
Andreea Ianosiu
Experiența la acest centru pentru mine a fost una minunată! Adrian, trainerul nostru a fost super răbdător, super cald, gata mereu să ne ajute acolo unde nu știm. Recomand din tot sufletul acest centru.
Andreea Androne
Traineri 1

Dora

Dora este vorbitoare nativă de limba germană. După ce a locuit 11 ani în Germania, ea a hotărât să se întoarcă în România și să își continue studiile aici. Cu o experiență de peste 16 ani în limba germană, peste 3 ani de predare, la cursurile ei se pune accent nu doar pe predarea limbii germane, ci și pe un ambient plăcut și relaxant. Dora împărtășește din experiența ei cu limba și cultura germană. Obiectivul principal al Dorei este ca și cursanții să intre cu plăcere la curs.

Review-urile pentru acest trainer:

Am început și modulul A1.2. cu doamna profesor Dora, care este o persoană extraordinar de calmă, caldă și blândă!
Diandra Secrieru
Cursul este interactiv și nu în ultimul rând, profesoara grupei noastre, Dora, este minunată, foarte implicată, răbdătoare și foarte bine pregătită. O să continui și cu următoarele module, tot cu Centrul Gutenberg. Îl recomand cu încredere!
Daniela Stingu
Am participat la cursul de limba germană A1.1 susținut de Dora. Cursul este extrem de valoros, conținutul bogat și divers, iar achizițiile mele de limba germană, considerând că am început de la zero, sunt peste așteptări. Trainerul, Dora, este o persoana plină de farmec, bunăvoință și candoare, o persoană cu talent pedagogic înnăscut. Recomand atât Centrul Gutenberg, cât și Trainer Dora, din tot sufletul!
Melinda Patrascu
Traineri 2

Andreea

Cu o experiență de peste 5 ani în predarea limbii germane, Andreea a învățat această limbă încă din copilărie. Este o formatoare dedicată, oferind cursuri personalizate atât pentru adulți, cât și pentru copii. Ea este ferm convinsă că, deși limba germană este percepută ca fiind dificilă, devine ușor de învățat atunci când ai un ghid experimentat care îți dezvăluie secretele și trucurile specifice. Orele cu Andreea sunt interactive și pline de energie.

Review-urile pentru acest trainer:

Am participat la cursul de limba germană (modulele A1.1 și A1.2) la acest centru și pot să recomand cu toată încrederea. Pe lângă faptul că am primit materiale suplimentare, am primit și tot suportul de curs de care aveam nevoie.
Răzvan Chirnoaga
Profesoara Andreea este tare dedicată și talentată, are grijă ca toți să participe, ne întreabă pe fiecare.
Bocancea Maria
Cursul în sine a fost structurat foarte echilibrat pentru un începător și am simțit că avansez ușor, într-un ritm care să nu descurajeze un începător, dar totuși să se simtă progresul. Andreea are un stil de predare răbdător, iar materialele pregătite de ea sunt diverse și acoperă toate aspectele. Comunicarea a fost foarte eficientă, iar punctualitatea pe măsură.
Angela Sovereșan
Traineri 3

Anamaria

Cu o experiență de peste 4 ani în predarea limbii germane, Anamaria a învățat și a lucrat cu această limbă, încă din copilărie. Cu pasiune și dedicare pentru limba și cultura germană, Anamaria oferă cursuri personalizate adulților. Își dorește să împărtășească tainele acestei limbi cu cât mai mulți oameni. Chiar dacă limba germană poate fi, de multe ori, o provocare, Anamaria este convinsă că, o abordare inovativă, entuziasmul și perseverența pot aduce o noua perspectivă asupra limbii germane.

Review-urile pentru acest trainer:

Pentru mine este o plăcere și o bucurie să învăț limba germană la Centrul Gutenberg și în special cu Anamaria. Este caldă și are foarte multă răbdare cu studenții. Recomand cu toată inima!
Mary Ganga
Învăț germană online la Centrul Gutenberg de peste 6 luni și intenționez să continui. Ana este foarte pricepută și ne încurajează să vorbim și să exersăm în timpul orelor. Recomand cu drag!
Cristina Cîmpean
Experiența a fost una excelentă. Cursurile sunt structurate într-un mod foarte interactiv, iar materialele primite sunt adecvate nivelului, astfel încât să nu descurajeze cursanții, mai ales pe cei începători. Profesoara Ana este foarte bine pregătită, răbdătoare și deschisă la întrebări și sugestii. Recomand tuturor.
Larisa B
Am terminat modul A1.1 și A1.2 la Centrul Gutenberg. Înainte să încep primul curs nu ma gândeam că am să reușesc să învăț limba germană, dar acum sunt încrezătoare. Atmosfera la cursuri este una plăcută și liniștită. Răbdarea profesoarei ce ne explică fiecare lucru pe care nu îl înțelegem este una nemărginită. Abia aștept următorul curs.
Adina Crișan
Am reușit sa învăț foarte multe într-un timp scurt. Cursul este foarte explicit și bine structurat. Profesoara este disponibilă pentru a oferi mereu informații suplimentare. Exercițiile sunt foarte utile pentru fixarea cunoștințelor.
Bianca Basaraba
Traineri 4

Teodora

Cu o pasiune îndelungată pentru limba germană, suficient pentru a „dărâma munți“ sau pentru a se muta în Austria pentru o vreme, Teodora a investit timp și energie în învățarea unei limbi provocatoare. Este o persoana dedicată, răbdătoare și cu multă empatie, iar studiile aprofundate au ajutat-o să ofere în prezent o atmosfera plăcută în cadrul cursurilor pentru adulți și copii. Este mai mult decat un „Trainer“ (de germană și de Fitness), este și o prietenă care îți stă alături pentru a învăța aceasta limba care aduce multe satisfacții.

Review-urile pentru acest trainer:

Îmi place foarte mult de Teodora și cum explică. Toată lumea reține cuvintele!
Teodora
Cursul mi se pare bun. Îmi place cum e structurată materia, explicațiile pe care le primesc și faptul că nu rămân cu nelămuriri.
Dana
Traineri 5

Andreea M

Andreea este o profesoară entuziastă și dedicată, recunoscută pentru abordarea interactivă a lecțiilor sale. A învățat germana ca limbă maternă încă de la grădiniță și vorbește fluent alte trei limbi. Ea manifestă un interes neîncetat în a învăța noi limbi străine, arătând o sete constantă de cunoaștere. Experiența sa de patru ani într-o țară germanofonă i-a îmbogățit considerabil perspectiva culturală și lingvistică. Andreea se adaptează cu ușurință la nevoile cursanților ei, structurând lecțiile într-un mod organizat și eficient. Cursanții se bucură de o atmosferă relaxată și plăcută pe care ea o generează, râzând adesea împreună pe parcursul lecțiilor. De asemenea, aceștia apreciază energia pozitivă pe care Andreea o transmite și modul în care îi motivează și încurajează să învețe.

Review-urile pentru acest trainer:

Am plăcerea de a învăța germană sub îndrumarea profesoarei mele, Andreea. Ea este o profesoară excepțională care se remarcă cu adevărat prin abordarea sa. Una dintre cele mai admirabile calități ale ei este capacitatea de a asculta cu atenție elevii. Ea caută constant feedback, asigurându-se că metodele sale de predare sunt eficiente și se potrivesc nevoilor noastre. Energia și entuziasmul ei sunt molipsitoare, făcând fiecare lecție captivantă și plăcută. Dăruirea și abordarea sa dinamică îmbunătățesc semnificativ experiența mea de învățare. O recomand cu căldură oricui dorește să învețe germană!
Cristian
O tanara profesoara cu multa experienta. Datorita ei si stilului sau de predare, am reusit sa pun cap la cap multe dintre lucrurile pe care nu le intelegeam. Pe langa asta, atmosfera este relaxata. Nu te simti ca la scoala unde exista presiune. Ce sa mai…o recomand cu placere oricarei persoane ce vrea sa invete limba germana.
Mihai-Andrei Bociar
La cursul Andreei te vei simți ca acasă, atmosfera este grozavă, se râde și se glumește, te simți relaxat și nu simți nici o presiune. Structura cursului este bună și explicațiile sunt excelente. Când este nevoie pune accent pe materia care nu s-a înțeles dar fără nici o presiune pe student, doar în avantajul acestuia. Într-un singur cuvânt, Adreea este SUPER și o recomand cu cea mai mare căldură.
Daniel
Chiar dacă cursul este după muncă, mi se pare structurat ușor și clar, pentru a-mi fi ușor să învăț.
Violeta
Structura este foarte ok, nu aș schimba nimic. Sunt foarte mulțumită până acum de abordare și predare.
Alida
Cursul este ok, structura ok, totul ok. Îmi place stilul de predare și cum e abordată materia. Simt că progresez și învăț cuvinte/lucruri noi. Vreau să continui până la nivelul B2.
Corneliu
Traineri 6

Paul

După întoarcerea sa din Berlin, unde a studiat filosofie și istoria artei, și până în prezent, Paul a acumulat 10 ani de predare a limbii germane. O consideră fascinantă, deloc grea, și propune cursanților săi de orice vârstă aceeași perspectivă. Sesiunile cu Paul sunt analitice doar atât cât e necesar pentru a sparge gheața oricăror obstacole din calea folosirii germanei fluent.

Review-urile pentru acest trainer:

Facem meditații cu Paul la momentul actual. Paul este un profesor excelent, ușor de comunicat, se adaptează la ritmul studentului ( eu învăț lent). A locuit în Germania, cunoaște Germana foarte bine, mereu îmi spune asociere la „gîndirea nemților”, cum se vorbește nativ. Neapărat mai fac meditații/ lecții cu Paul. Recomand cu mare încredere! Рекомендую!
Maria Bocancea

Devino parte din echipă!

Dacă ești interesat/-ă să te alături echipei noastre, te invităm să urmărești acest video. Vei afla toate detaliile necesare și pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a deveni parte din echipa noastră.
Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să lucrăm împreună!

Traineri 7

Suntem aici pentru tine!

Dacă ai întrebări despre cursurile noastre, sună la numărul +40 364 630 355 sau scrie-ne la adresa info@invatagermana.ro.

Spune-ne părerea ta despre Andrei!

Nume *
Cum ți s-a părut acest profesor? *

Spune-ne părerea ta despre Adi!

Nume *
Cum ți s-a părut acest profesor? *

Spune-ne părerea ta despre Dora!

Nume *
Cum ți s-a părut acest profesor? *

Spune-ne părerea ta despre Andreea!

Nume *
Cum ți s-a părut acest profesor? *

Spune-ne părerea ta despre Ana!

Nume *
Cum ți s-a părut acest profesor? *

Spune-ne părerea ta despre Teodora!

Nume *
Cum ți s-a părut acest profesor? *

Spune-ne părerea ta despre Andreea M!

Nume *
Cum ți s-a părut acest profesor? *

Spune-ne părerea ta despre Paul!

Nume *
Cum ți s-a părut acest profesor? *

A1.2

din 17 iulie, luni și miercuri, ora 10:00, trainer Andrei

Rezervă-ți locul la următoarele cursuri:

A1.1

din 29 iulie, marți și joi, ora 19:00, trainer Adrian

A2.1

din 23 iulie, marți și joi, ora 19:00, trainer Andreea M

A1.1

din 12 august, luni și miercuri, ora 18:30, trainer Dora

A2.2

din 14 august, luni și miercuri, ora 19:00, trainer Andrei

A1.1

din 26 august, luni și miercuri, ora 19:00, trainer Adrian

B1.1

din 23 iulie, marți și joi, ora 17:00, trainer Anamaria

A1.2

din 29 iulie, luni și miercuri, ora 17:00, trainer Adi