Detalii curs: +40 752 162 117

Pune Germana în Coșul tău de Paște!

00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

SC WIR SIND GUTENBERG SRL, prin site-ul www.invatagermana.ro, își propune să protejeze dreptul la intimitate. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor site-ului, o experiență online sigură. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt protejate.

Conținutul și design-ul Gutenberg trimis dumneavoastră prin e-mail sau furnizat dumneavoastră în orice altă modalitate aparțin SC WIR SIND GUTENBERG SRL (denumită în continuare „Centrul Gutenberg”) și colaboratorilor săi (Asociația Gutenberg – Organizația Studenților Vorbitori de Limba Germană, Tabere Gutenberg SRL-D, MeinJob Unternehmen SRL) – acolo unde acest lucru este specificat expres sau nu este specificat un alt autor. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea Centrului Gutenberg sau a colaboratorilor săi, care dețin drept de proprietate intelectuală asupra secțiunii de conținut a Centrului Gutenberg.

Dacă folosiți serviciile, funcționalitățile sau informațiile oferite de Centrul Gutenberg, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos; dumneavoastră vă dați acordul cu privire la confidențialitatea și politica securității datelor personale, a modului în care sunt prelucrate datele cu caracter personal care vă pot identifica când utilizați site-ul www.invatagermana.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale asociației:

www.sprachzentrum.ro, www.gutenberg.ro, www.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro.

Acest aspect se referă și la datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizează site-ul www.invatagermana.ro.

Centrul Gutenberg nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor sau serviciilor furnizate de www.invatagermana.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale centrului: www.sprachzentrum.ro, www.gutenberg.ro, www.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro.

De asemenea, Centrul Gutenberg nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite de SC WIR SIND GUTENBERG SRL și colaboratorii săi pentru afișarea sau transmiterea informației pe www.invatagermana.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale centrului: www.sprachzentrum.ro, www.gutenberg.ro, www.MeinJob.ro, www.tabaradegermana.ro, www.studenten.ro – precum și prin terțe părți și utilizatori ai site-ului sau în orice altă formă nu conțin viruși sau alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

Prin utilizarea oricăruia dintre site-urile (co-)inițiate de către Centrul Gutenberg, și anume www.invatagermana.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale centrului: www.sprachzentrum.ro, www.gutenberg.ro, www.MeinJob.ro, www.tabaradegermana.rowww.studenten.ro, – sunteți de acord să exonerați de răspundere Centrul Gutenberg pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a clauzelor prezentului regulament.

Gutenberg sau furnizorii de informații către serverul nostru nu pot fi trași la răspundere pentru întârzieri sau erori în conținutul furnizat, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința noastră. Exonerarea include erori de funcționare a echipamentului tehnic etc.

În cazul unor nelămuriri cu privire la politica de confidențialitate, ne puteți contacta pe e-mailul info@invatagermana.ro.

Acești termeni si condiții se pot modifica ocazional, fără notificarea în prealabil a tuturor utilizatorilor. Vă rugăm să verificați periodic această rubrică pentru a fi la curent cu toate modificările Termenilor și Condițiilor site-ului www.invatagermana.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale centrului: www.sprachzentrum.rowww.gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro.

Vom elabora în continuare termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor www.invatagermana.ro, www.sprachzentrum.rowww.gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro –  denumite în continuare generic ”site-urile Gutenberg”.

TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZATORI

Orice activitate de accesare și utilizare a site-ului, presupune luarea la cunoștință și acceptarea prezentului regulament de Termeni și Condiții ale site-urilor Centrului Gutenberg – este echivalentă cu consimțământul dumneavoastră expres că acceptați și veți respecta integral prezentul regulament și orice document adițional la care acesta face referire.

Prin introducerea datelor și informațiilor personale de către utilizator, acesta își exprimă clar consimțământul pentru colectarea automată a acestor date automat de către site-ul nostru și introduce în baza de date Gutenberg. Prin înscrierea prin intermediul formularelor online disponibile pe site-urile Centrului Gutenberg și participarea la activitățile oferite în cadrul comunității Gutenberg (cursuri, proiecte de tineret, alte evenimente), participanții își exprimă implicit acordul de a li se colecta următoarele date de contact: nume complet, adresa de e-mail, număr de telefon, profilul public de pe platforme de socializare (ex. Facebook), domiciliul stabil, informații referitoare la parcursul educațional și profesional al acestora, precum și alte informații specifice fiecărui proiect pentru care utilizatorul dorește să aplice. Aceste date vor fi stocate în baza de date Gutenberg și vor fi ulterior utilizate în scopuri publicitare, respectiv informative, pentru viitoare proiecte de interes pentru vorbitori de limba germană, din cadrul Gutenberg.

Site-urile Centrului Gutenberg utilizează informațiile strânse de pe aceste site-uri, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dumneavoastră, de a soluționa întrebările dumneavoastră, de a îmbunătăți site-ul și funcționalitățile acestuia, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite. Prin utilizarea site-ului, precum și prin înscrierea directă la activități ale Centrului Gutenberg, vă dați acordul asupra utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-ului, noilor oportunități oferite de Centrul Gutenberg și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dumneavoastră, precum și asupra newsletterelor cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către Centrul Gutenberg este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Accesarea site-urilor Centrului Gutenberg și abonarea la serviciile oferite de acestea facilitează accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, Centrul Gutenberg primește și înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa IP și informațiile cookie ale site-ului utilizat de dumneavoastră. Gutenberg utilizează informația stocată în scopul de a facilita accesul la funcționalitățile acestuia, de a îmbunătăți anumite produse și servicii și pentru a vă informa referitor la ultimele noutăți de care utilizatorii pot fi interesați.

Centrul Gutenberg nu va transmite către terțe părți informațiile dumneavoastră cu caracter personal. Acest lucru se întâmplă doar în cazuri speciale, precum:

 • Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră prin utilizarea site-urilor Centrului Gutenberg și a funcționalităților acestora,
 • Cu acordul dumneavoastră,
 • În cazul în care informația este necesară partenerilor site-urilor Centrului Gutenberg pentru îmbunătățirea serviciilor oferite. Partenerii Gutenberg au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de site doar în măsura în care este necesară asistența lor și doar cu acordul în scris al Centrului Gutenberg,
 • În cazul în care activitățile dumneavoastră contravin termenilor și condițiilor elaborate în prezentul regulament al site-urilor Centrului Gutenberg,
 • În cazul în care este necesară transmiterea de informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice, conform prevederilor legale, în cazurile în care:
  • Acest lucru este prevăzut într-o dispoziție,
  • Protejează drepturile site-urilor Centrului Gutenberg sau a partenerilor afiliați,
  • Previne o infracțiune sau protejează siguranța națională,
  • Protejează siguranța individului sau siguranța publică; în cazul în care activitățile dumneavoastră contravin Termenilor și Condițiilor elaborate de către prezentul regulament al site-urilor Centrului Gutenberg sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii.

Garanţiile care însoţesc dezvăluirea datelor către terţi presupun consimţământul persoanei vizate, acesta fiind dat automat în momentul în care persoana vizată împărtășește informații cu caracter personal prin utilizarea site-urilor Centrului Gutenberg și a funcționalităților acestora. În cazul în care persoana vizată are obiecții sau întrebări cu privire la modul în care îi sunt prelucrate datele cu caracter personal, aceasta trebuie să înștiințeze în scris centrul, utilizând adresa de e-mail info@invatagermana.ro.

REZERVĂRI ȘI POLITICA DE ANULARE – TERMENI ȘI CONDIȚII

Reguli de rezervare

 • Rezervarea unui loc la una dintre grupele organizate de Centrul Gutenberg se face fie prin plata integrală a cursului (990 de Lei), fie prin plata primei transe de curs (550 de lei), urmând ca mai apoi să se realizeze și plata celei de-a doua tranșe (550 de lei).
 • Rezervarea se consideră validă din momentul achitării cel puțin primei tranșe, pentru următoarea grupă de cursanți programată, în limita disponibilității locurilor.
 • În cazul rezervării unui loc într-o grupă care și-a atins numărul maxim de cursanți, rezervarea se face automat pentru următoarea grupă cu suficiente locuri disponibile.
 • În cazul neachitării tranșei minime (prima lună de curs), nu putem garanta un loc în grupa respectivă.
 

Politica de anulare a înscrierii unui loc la curs

 • Persoanele interesate de activitățile Centrului Gutenberg au obligația de a respecta și onora rezervarea locului la curs.
 • În situația în care persoana nu ar mai putea onora rezervarea din motive personale, se obligă să notifice organizatorii cu privire la anularea rezervării, fie prin telefon direct la numărul +40 752 162 117 , fie prin e-mail la adresa info@invatagermana.ro, cu minim 7 zile înainte de demararea cursului, pentru a beneficia de jumătate din suma achitată.
 • Chiar dacă au trecut cele 7 zile și au avut loc maxim 2 cursuri, poți să vorbești cu un prieten să îți ia locul la curs. Persoana care te înlocuiește la curs trebuie să dea testul de limbă și să aibă nivelul adecvat.
 • În cazul în care anularea rezervării se face după începerea cursurilor, participantului nu îi vor fi restituiți banii. Tariful profesorului care susține cursul este plătit în continuare de către Centrul Gutenberg, chiar dacă unul dintre cursanți se retrage sau rămâne în grupă, așa că reținem suma aferentă pentru locul pe care l-ați ocupat la înscriere.
 • În cazul campaniilor în care beneficiați de reduceri și sunteți eligibili pentru retur suma returnată se va calcula astfel*:
  Suma echivalentă modulelor parcurse – suma plătită conform ofertei = suma returnată.
  *În cazul campaniilor există diferențe la rambursare, a se vedea regulamentul fiecărei campanii

Politica de retur

Oferim garanția învățării. În cazul în care un cursant al Centrului Gutenberg este nemulțumit de serviciile oferite și consideră că aceste servicii nu și-au atins obiectivele de învățare, acesta beneficiază de un loc gratuit într-o altă grupă, la încheierea modulului ales.

Pentru a beneficia de garanția învățării, un cursant trebuie să:

 • facă dovada participării la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în modulul pentru care s-a înscris;
 • rezolve minim 75% din exercițiile pregătitoare primite.

În cazul în care nici după urmarea cursurilor într-o a doua grupă, clientul nu este mulțumit de rezultatele de învățare obținute, acesta primește suma achitată integral înapoi, dacă:

 • face dovada participării la minim 75% din totalul cursurilor cuprinse în cel de-al doilea modul;
 • rezolvă minim 75% din exercițiile pregătitoare primite.
 
În cazul cursurilor individuale, reprogramarea unui curs se va face cu 24 de ore înainte de data planificată pentru susținere. În caz contrar sesiunea va fi taxată cu suma echivalentă ședinței la care curantul nu s-a prezentat.
 

Politică aplicare oferte

Cum se aplică ofertele?

Dacă ești cursant nou la centrul nostru sau ai mai urmat cursuri la noi, poți să beneficiezi de 10% reducere dacă aduci cu tine o persoană care se înscrie la curs.

Dacă ești cursant activ, care a făcut măcar un modul la centrul nostru, poți să beneficiezi de una dintre reducerile noastre existente.

Ce trebuie să știi?

 • Poți să beneficiezi o singură dată de fiecare tip de reducere, excepție făcând promoția 1+1, deoarece ne dorim să înveți alături de oamenii dragi ție.
 • Reducerile nu se aplica la plata unui modul întreg (ex: A1, A2, B1, B2, C1, C2), deoarece aceste module beneficiază deja de o reducere. Se poate aplica la submodule (ex: A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2, C1.1, C1.2, C2.1, C2.2).
 • Reducerile nu se pot cumula.

Cum beneficiez de reducere?

Dacă ne lași o recenzie scrisă, o recenzie video sau îți pui Certificatul Gutenberg pe LinkedIn, așteptăm un e-mail pe info@invatgermana.ro sau un mesaj pe Whatsapp )la numărul +40 752 162 117) cu dovada, iar ulterior noi îți vom trimite un cupon unic de reducere.

Pentru oferta 1+1 este suficient să pui cursul tău și al prietenului tău în coș și să aplici codul GERMANAX2. Te rugăm să menționezi la nota din comandă datele de contact pentru cea de-a doua persoană, pentru a o putea contacta și integra la grupă!

 

Vă mulțumim că ați ales serviciile Centrului Gutenberg!

Un răspuns

Rezervă-ți locul la următoarele cursuri:

A1.1

din 10 iunie, luni și miercuri, ora 17:00, trainer Andreea M

A1.2

din 20 iunie, marți și joi, ora 17:00, trainer Dora

A1.1

din 26 iunie, luni și miercuri, ora 17:00, trainer Andrei

A2.1

din 26 iunie, luni și miercuri, ora 18:30, trainer Dora

A1.1

din 28 iunie, vineri și sambata, ora 18:00, trainer Teodora

B2.2

din 24 iunie, luni și miercuri, ora 19:00, trainer Andrei